Woonbeton

g10

Woonbeton wordt gemaakt van cement in combinatie met polyurethaan. Zo ontstaat er een prachtige designvloer met de uitstraling van beton en het comfort van een gietvloer. Een woonbetonvloer is gemakkelijk te onderhouden en is leverbaar in meer dan duizend kleuren.

Andere voordelen van woonbeton

  • Ondoordringbaar voor vloeistoffen
  • Volledig op maat gemaakt
  • Goed te combineren met vloerverwarming
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Robuuste en stevige vloer

Bezoek onze showroom in Amsterdam voor een impressie van de mogelijkheden van woonbeton of vraag direct een offerte aan door het offerteformulier in te vullen. Wij geven u graag een passend advies over onze vloerafwerkingen. Voor meer informatie neemt u contact met ons op via 020 333 12 65.

vrijblijvende offerte  offerte aanvragen pijltje

De prijs van woonbeton

De woonbeton prijs is afhankelijk van de laagdikte, de eventuele voorbehandeling van de ondergrond en de gekozen afwerking. Wanneer u kiest voor extra opties, zoals een antisliplaag, het integreren van een bedrijfslogo of vloerverwarming valt de woonbeton prijs hoger uit.

Aantal m2

Profiteer van hoge staffelkortingen door een groter oppervlak te voorzien van een woonbetonvloer. Vraag daarom niet alleen een offerte aan voor één slaapkamer, maar voor de hele verdieping.

Staat van de ondervloer

Woonbeton is alleen te plaatsen op een vlakke en stevige ondergrond. Indien de ondervloer in een slechte staat verkeert, moet de vloer eerst geëgaliseerd worden. De prijs van uw woonbetonvloer is daarom mede afhankelijk van uw ondervloer.

Type woonbeton

Woonbeton is samen te stellen in verschillende afwerkingen, diktes en kleuren. Kiest u bijvoorbeeld voor een tweekleurige woonbetonvloer, dan kost dat meer arbeidsuren en wordt de woonbeton prijs hoger.

Extra’s voor uw woonbetonvloer

Personaliseer uw woonbetonvloer door te kiezen voor extra opties, zoals een bedrijfslogo of een antisliplaag. Deze opties brengen wij aan tegen een meerprijs.

Voor meer informatie over de woonbeton prijs bekijkt u onze prijzenpagina of neemt u contact met ons op via de contactpagina.

Voor het aanvragen van een offerte vult u het offerteformulier in of neemt u telefonisch contact met ons op via 020 333 12 65.

vrijblijvende offerte  offerte aanvragen pijltje

g12

Verschillen woonbeton en een gietvloer

Hoewel woonbeton het comfort van een gietvloer heeft, zijn er wel veel verschillen met een gietvloer. Zo bestaat woonbeton uit natuurlijke materialen, zoals cement, pigment, water en mineralen, terwijl een gietvloer gemaakt wordt van een synthetisch mengsel van meerdere componenten.

Ook in de dikte van de lagen zit verschil: woonbetonvloeren worden opgebouwd met dikkere lagen dan een gietvloer, waardoor woonbeton sterker is. De dikkere lagen hebben ook als voordeel dat vloerverwarming eenvoudig te verwerken is in de vloer.

Woonbeton voor uw woning

Door de robuuste uitstraling past woonbeton in vele interieurstijlen. De samenstelling van de vloer zorgt voor een warme uitstraling en veel comfort. Omdat de vloer geheel naadloos is, creëert u een strakke eenheid in uw woonkamer of slaapkamer. Voor extra comfort kan woonbeton ook worden voorzien van vloerverwarming.

Woonbeton in bedrijven en kantoren

Woonbeton is zeer geschikt als vloer in showrooms, winkels en kantoren, omdat de vloer goed bestand is tegen hoge belasting. Daarnaast is de vloer onderhoudsarm, volledig naadloos en daardoor zeer goed schoon te maken. Dat maakt woonbeton tot de ideale vloer in een zakelijke omgeving.

Keuze uit duizenden kleuren

Bij Gietvloer.net kunt u kiezen uit meer dan 1.000 kleuren voor uw woonbetonvloer. Veruit de populairste kleuren zijn de grijstinten. Met een grijstint creëert u een prachtige industriële look. Toch wordt ook vaak voor de basiskleuren zwart en wit gekozen. Deze kleuren vormen de perfecte basis om met andere kleuren te combineren in uw interieur.

bet

Bezoek onze showroom

Om een woonbetonvloer te bekijken of om inspiratie op te doen nodigen wij u uit in onze showroom in Amsterdam. Onder het genot van een kopje koffie voorzien wij u graag van persoonlijk advies. U kunt een afspraak maken om langs te komen via het telefoonnummer 020 333 12 65.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Vraag direct een vrijblijvende offerte via het offerteformulier. U ontvangt binnen 5 werkdagen een voorstel van ons. Mocht u vragen hebben over de offerte, dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen of een bericht sturen via de contactpagina.

vrijblijvende offerte  offerte aanvragen pijltje