UV gietvloer prijs

Kies een gietvloer voor comfort en stijl in huis…
VRIJBLIJVENDE OFFERTE

UV gietvloer prijs

De UV gietvloer prijs wordt berekend op basis van diverse elementen die per situatie verschillen. Een offerte is daarom in elke situatie uniek. Zo betaalt u meer voor aanvullende wensen, zoals vloerverwarming en extra geluiddemping. De UV gietvloer prijs wordt ook hoger naarmate er veel voorwerk verricht dient te worden.

Elementen die van invloed zijn op de UV gietvloer prijs:

  • Grootte van het oppervlak

Bij de prijsberekening van een UV gietvloer wordt er gewerkt met een staffelprijs: hoe meer vierkante meters u laat voorzien van een UV gietvloer, des te lager is de prijs per m2.

  • Aantal lagen

In veel gevallen heeft u aan een gietvloer bestaande uit 4 lagen al voldoende. Gaat u liever voor de extra kwaliteit van 6 lagen? Dan komen daar extra arbeidskosten bij die van invloed zijn op de UV gietvloer prijs.

  • Ondervloer voorbehandelen

De UV gietvloer wordt aangelegd over een egale ondergrond. Wanneer de huidige ondervloer nog niet vlak is, egaliseren onze specialisten uw ondervloer eerst.

  • Extra opties

Het verwerken van extra opties, zoals het integreren van vloerverwarming of een bedrijfslogo heeft invloed op de uiteindelijke prijs die u betaalt voor een UV gietvloer.

Wanneer wij precies weten wat uw wensen zijn en uit hoeveel vierkante meters het oppervlak bestaat, kunnen wij u een gerichte prijs geven. Vul daarom het vrijblijvende offerteformulier in en wij sturen u binnen 5 dagen een voorstel op maat. Neem voor meer informatie over de UV gietvloer prijs contact met ons op via 020 333 12 65.

 

Voorbehandelen ondervloer UV gietvloer

Voordat wij de UV gietvloer aanleggen, wordt er gekeken naar de huidige staat van de ondervloer. Zodra uw vloer vlak en egaal is, gaan wij direct aan de slag met het gieten van uw nieuwe vloer. Is dit nog niet het geval, dan egaliseren onze vakmensen uw vloer eerst.

Geef op het offerteformulier aan uit welk materiaal uw huidige ondervloer bestaat. Dit kan bijvoorbeeld een tegelvloer, betonvloer of cement dekvloer zijn. U kunt ook aangeven of er al vloerverwarming aanwezig is. Mocht de vloer nog niet vlak zijn, dan plannen we eerst een afspraak om de vloer voor te behandelen.

Bespaartips UV gietvloer

Er zijn meerdere manieren om te besparen op de prijs van een UV gietvloer. Zo kunt u besparen door met meerdere huishoudens een UV gietvloer aan te vragen of door een offerte aan te vragen voor meerdere ruimtes in uw woning. Hieronder lichten wij deze mogelijkheden verder toe.

  • Meerdere ruimtes

Bent u van plan om meerdere kamers te voorzien van een gietvloer? Vraag dan direct een offerte aan voor al deze kamers in plaats van een offerte per kamer. Wanneer wij in één keer meerdere ruimtes voorzien van een gietvloer kunnen wij efficiënter te werk gaan: hierdoor betaalt u minder voor uw UV gietvloer.

  • Nieuwbouwproject

Heeft u onlangs een nieuw huis gekocht en moet u de vloer nog uitkiezen? Kies voor een UV gietvloer en u kunt eenvoudig op de prijs besparen door een offerte aan te vragen met omwonenden. Wanneer wij een UV gietvloer aanleggen bij meerdere woningen, dan profiteert elke bewoner van een scherpere prijs.

  • Kwaliteit Gietvloer

Bespaar niet op kwaliteit. Een kwaliteit gietvloer betaalt zich altijd terug op de lange termijn. Onze ervaren adviseurs kunnen u helpen bij het maken van de juiste keuze voor uw UV gietvloer.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Voor de UV gietvloer prijs die van toepassing is op uw situatie, vraagt u een vrijblijvende offerte aan door het offerteformulier in te vullen. De offerte voor de UV gietvloer is inclusief alle kosten; van de voorbehandeling tot het aanbrengen van de beschermlaag. U ontvangt binnen 5 werkdagen een voorstel op maat van ons.

Voor meer informatie kunt u ook contact met ons opnemen via 020 333 12 65 of door te mailen via de contactpagina.