Beton gietvloer voordelen

Kies een gietvloer voor comfort en stijl in huis…
VRIJBLIJVENDE OFFERTE

beton gietvloer voordelen

Met een beton gietvloer profiteert u van een robuuste vloer met een stoere en natuurlijke uitstraling. Doordat er gebruik wordt gemaakt van beton, is de vloer ook nog eens zeer stevig. Een beton gietvloer beschikt over meer voordelen, zoals een naadloos en onderhoudsarm karakter. Lees hier meer over de beton gietvloer voordelen:

De beton gietvloer voordelen

Levensduur van 25 tot 30 jaar

Omdat een beton gietvloer een cementgebonden vloer is, is het oppervlak zeer stevig. Hierdoor treedt er zelfs bij intensief gebruik weinig slijtage op en profiteert u van een zeer lange levensduur. Een beton gietvloer gaat namelijk wel zo’n 25 tot 30 jaar mee.

Zeer onderhoudsvriendelijk

Een beton gietvloer wordt altijd naadloos gelegd. Dit oogt niet alleen strak en modern, maar is ook nog eens functioneel. Vuil en stof kunnen niet in de voegen terechtkomen en zijn gemakkelijk te verwijderen met een stofzuiger. Wanneer u knoeit met drinken maakt u dat ook eenvoudig schoon. Doordat een beton gietvloer vloeistofdicht is, trekt het drinken niet in de vloer.

Een beton gietvloer is kindvriendelijk

Bent u op zoek naar een stevige gietvloer waar uw kinderen fijn op kunnen spelen? Een beton gietvloer is de ideale gezinsvloer. De vloer voelt heerlijk comfortabel aan, zodat uw kinderen het niet koud krijgen wanneer zij op de grond spelen.

beton gietvloer in de slaapkamer

Meer voordelen van een beton gietvloer

Voor meer informatie over de voordelen van een betonnen gietvloer neemt u contact met ons op via 020 333 12 65. Wij vertellen u graag meer over onze gietvloeren. Wij zijn op doordeweekse dagen bereikbaar tussen 09:00 en 18:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur.