Deze woning is recent verbouwd. Er is een uitbouw geplaatst, waardoor de woonkamer nog ruimer geworden is. Hierna was het even zoeken naar de geschikte vloer die het verschil tussen de uitbouw en de rest van de woning netjes kon overbruggen. De PU Gietvloer Green Line is de uiteindelijke keuze geworden. Een slimme keuze!

Rubber comfort system

De bewoner van deze woning is verschillende vloeraanbieders langs geweest met de vraag om advies voor een vloer bij de uitbouw. Het beste advies kreeg hij bij Gietvloer.net. Wij hebben hem aangeraden om de vloer te combineren met een rubber comfort systeem. Deze rubberen mat hebben we onder de gietvloer geplaatst. Hierdoor worden naden overbrugt en hebben we de PU Gietvloer Green Line volledig naadloos kunnen aanbrengen. Dat er sprake is van een uitbouw is helemaal niet te zien in de vloer. Het rubber comfort systeem heeft als bijkomende voordeel dat het de vloer nog comfortabeler maakt.

Het professionele advies dat ik heb gekregen in de showroom van Gietvloer.net zorgde ervoor dat ik direct verkocht was. Ik ben heel bij met het eindresutaat.

Een modern interieur

De woning is modern ingericht. De bewoners hebben gekozen voor een PU Gietvloer Green Line in de kleur ‘Pyriet’, dit is een lichte grijstint. De vloer heeft een betonlook, waarbij er lichte kleurverschillen in de vloer te zien zijn. De betonlook geeft de vloer een levendige en robuuste uitstraling. De vloer ligt in totaal op 60 vierkante meter. Qua kleuren is er in het interieur vooral veel wit en grijs gebruikt, wat een frisse uitstraling heeft. Een wand in de woonkamer is oudroze, waardoor het totaalplaatje wat warmer wordt.

Een betonvloer van Gietvloer.net

Wilt u na het zien van deze foto’s meer weten over de toepassing van een gietvloer in uw woning? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom. Of vraag eerst online een offerte aan. Wij reageren binnen enkele werkdagen met een op maat gemaakte offerte. Graag tot ziens bij Gietvloer.net!