Woonbeton prijs

Kies een gietvloer voor comfort en stijl in huis…
VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Woonbeton prijs

De woonbeton prijs is afhankelijk van een aantal factoren. De kosten verschillen daarom per situatie. Op basis van het aantal vierkante meters, de conditie van de ondervloer en eventuele extra’s kunnen wij een inschatting maken van de prijs. Voor de volledige woonbeton prijs vult u het offerteformulier in. Binnen 5 dagen ontvangt u een vrijblijvende prijsopgave voor een woonbetonvloer.

Alle factoren die van invloed zijn op de woonbeton prijs:

  • Meerdere kleuren

Een woonbeton vloer kan besteld worden in een grijstint voor de echte betonlook. U kunt er ook voor kiezen om twee of meerdere kleuren met elkaar te combineren voor een unieke uitstraling. U behoudt hiermee de kwaliteit van een betonvloer.

  • Grootte van het oppervlak

Bij Gietvloer.net werken we met staffelkorting. Dat wil zeggen: hoe groter het oppervlak, des te meer korting krijgt u op de woonbeton prijs. U geeft op het offerteformulier aan hoe groot de ruimte is, waarna wij uw korting berekenen.

  • Conditie ondergrond

Het plaatsen van een woonbetonvloer is mogelijk op een harde, droge en egale ondervloer. Wanneer de ondergrond nog niet vlak is, dan behandelen we deze voor om de ondergrond klaar te maken voor de nieuwe woonbetonvloer. De werkzaamheden die hieruit voortvloeien worden meegenomen in de woonbeton prijs.

  • Persoonlijke voorkeuren

Eventuele extra opties hebben invloed op de woonbeton prijs. Zo kunt er ervoor kiezen om uw woonbetonvloer te personaliseren door middel van een persoonlijke tekst of afbeelding. Onze vakmensen verwerken dit eenvoudig in het woonbeton. Ook het integreren van vloerverwarming behoort tot de opties. Wij maken graag een prijsberekening voor u.

Ook het aantal lagen van uw woonbetonvloer en eventueel meerwerk zijn van invloed op de uiteindelijke woonbeton prijs. Door het vrijblijvende offerteformulier in te vullen, gaan wij direct aan de slag met het maken van een prijsberekening. U ontvangt binnen 5 werkdagen een voorstel op maat van ons. Voor meer informatie over de woonbeton prijs kunt u ook telefonisch contact met onze klantenservice opnemen.

vrijblijvende offerte  offerte aanvragen pijltje

Besparen op de woonbeton prijs

Om uw woonbetonvloer zo voordelig mogelijk te laten leggen, kunt u door middel van enkele tips aanzienlijk besparen op de woonbeton prijs.

Burenkorting

Heeft u zojuist een nieuwbouwhuis gekocht en wilt u besparen op uw nieuwe vloer? Informeer dan bij uw nieuwe buren of er draagvlak is voor woonbeton. Wanneer u met meerdere huishoudens een woonbetonvloer laat aanbrengen, geniet iedereen van onze burenkorting. De korting kan oplopen tot wel 35% op de woonbeton prijs.

Korting op woonbeton

Door een woonbetonvloer aan te laten leggen in een grotere ruimte daalt de woonbeton prijs per vierkante meter.

Persoonlijk advies

Om de woonbetonvloer én onze andere vloersystemen te bekijken, maakt u een afspraak in onze showroom. In onze showroom in Amsterdam kunt u inspiratie opdoen én krijgt u – indien gewenst –  persoonlijk advies van onze medewerkers. Voor het maken van een afspraak neemt u op doordeweekse dagen tussen 09:00 en 18:00 uur telefonisch contact met ons op via 020 333 12 65.

Offerte aanvragen bij Gietvloer.net

Voor de exacte prijs van uw woonbetonvloer vult u het vrijblijvende offerteformulier op onze website in. Het invullen van het offerteformulier is zeer gemakkelijk en duurt maximaal 2 minuten. Naast uw persoonlijke gegevens vult u de gewenste uitvoerdatum in, het aantal vierkante meters van het oppervlak en het materiaal van de huidige ondervloer. U ontvangt binnen 5 werkdagen een vrijblijvende offerte van ons.

Mocht u vragen hebben over de offerte, dan zijn wij telefonisch en per e-mail bereikbaar.

vrijblijvende offerte  offerte aanvragen pijltje