Epoxy gietvloer prijs

Kies een gietvloer voor comfort en stijl in huis…
VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Epoxy gietvloer prijs

De epoxy gietvloer prijs verschilt per situatie. Het is daarom niet mogelijk om een prijsindicatie te geven. De epoxy gietvloer prijs is afhankelijk van de grootte van de ruimte, de eventuele voorbehandeling, extra opties en het aantal lagen dat u kiest.

Factoren die invloed hebben op de epoxy gietvloerprijs:

  • Combinatie van twee of meer kleuren
  • Aantal lagen
  • Voorbehandeling ondervloer
  • Arbeidskosten
  • Aanvullende wensen
  • Aantal vierkante meters

Wanneer wij informatie ontvangen over de huidige ondervloer, de grootte van het oppervlak en uw wensen kunnen wij u een prijsopgave toesturen. Vul direct het offerteformulier in en u ontvangt binnen 5 werkdagen een vrijblijvende offerte. Voor meer informatie over de epoxy gietvloer prijs neemt u contact met ons op via 020 333 12 65.

vrijblijvende offerte  offerte aanvragen pijltje

Prijsberekening epoxy gietvloer

Voor de prijsindicatie van uw epoxy gietvloer kijken we naar de grootte van de ruimte waarin de vloer wordt gelegd. In veel gevallen betaalt u in verhouding minder voor een epoxy gietvloer in een grote ruimte dan in een kleine ruimte. Bij ons geldt: hoe groter het oppervlak, des te lager is de prijs per m2.

Ook persoonlijke wensen, zoals het combineren van meerdere kleuren, het aanbrengen van meerdere lagen en het aanbrengen van een afbeelding of logo hebben invloed op de epoxy gietvloer prijs.

Voorbehandeling epoxy gietvloer

Wanneer u een offerte bij ons opvraagt, voorzien wij u van een voorstel waarin alle kosten voor het plaatsen van de gietvloer zijn inbegrepen. Wij kijken bij het berekenen van de kosten altijd naar de staat van de ondergrond. De ondervloer dient egaal te zijn en mag geen scheuren vertonen. Vaak is de ondergrond nog niet in de juiste staat en is het nodig om de vloer te egaliseren.

Op het offerteformulier kunt u aangeven wat voor ondervloer u momenteel heeft. Dit kan gaan om een betonvloer, een houten vloer, een tegelvloer of een egaline vloer. Mocht u twijfelen of uw ondervloer in goede staat verkeert, dan kunt u contact met ons opnemen. Indien nodig plannen wij een afspraak in om uw vloer voor te behandelen.

Besparen op een epoxy gietvloer

Door rekening te houden met enkele factoren kunt u al gauw tientallen euro’s besparen op uw nieuwe epoxy gietvloer. Zo bespaart u eenvoudig door in meerdere kamers een beton vloer te laten aanleggen of door samen met uw buren een gietvloer aan te schaffen. Hieronder lichten wij deze opties verder toe.

Groter oppervlak voorzien van een epoxy gietvloer

De prijs per vierkante meter daalt wanneer wij een epoxy gietvloer aanleggen in een grote ruimte. In een huis met veel kleine hoekjes bent u soms duurder uit dan wanneer wij een epoxy gietvloer aanbrengen op een groter, rechthoekig oppervlak.

Meerdere kamers

Ook is het raadzaam om direct meerdere kamers in uw huis te voorzien van een gietvloer. Wanneer u een epoxy gietvloer wilt in uw woonkamer, bekijk dan direct of de gehele verdieping kan worden voorzien van een gietvloer. Hierdoor bespaart u aanzienlijk op de epoxy gietvloer prijs.

Burenkorting

 

Wanneer er draagvlak is om met meerdere bewoners van uw wijk een gietvloer te bestellen, dan profiteert iedereen van onze burenkorting. Doordat wij in één keer een gietvloer kunnen aanleggen in meerdere woningen, daalt de gietvloer prijs per m2.

VvE

Informeer ook bij uw VvE of er draagvlak is voor een nieuwe gietvloer. De VvE kan dan een korting krijgen waar alle aangesloten bewoners voordeel uit halen.

Bezoek onze showroom

Het is ook mogelijk om de epoxy gietvloer en andere gietvloeren te bekijken in onze showroom in Amsterdam. Onder het genot van een kopje koffie voorzien wij u graag van persoonlijk advies. Onze showroom is uitsluitend op afspraak te bezoeken. Maak daarom een afspraak via 020 333 12 65. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 18:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur.

Vraag een offerte aan voor een epoxy gietvloer

Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan voor een epoxy gietvloer door het offerteformulier op onze website in te vullen. U ontvangt binnen 5 werkdagen een offerte op maat. Mocht u vragen hebben over de offerte of nog enkele punten willen wijzigen, neem dan contact met ons op via 020 333 12 65 of stuur ons een e-mail via de contactpagina.

vrijblijvende offerte  offerte aanvragen pijltje