Epoxy gietvloer voordelen

Kies een gietvloer voor comfort en stijl in huis…
VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Epoxy gietvloer voordelen

Een gietvloer van epoxy is een vloer die vele voordelen biedt. Door het gebruik van epoxyhars wordt de vloer zeer hard, chemicaliënbestendig en waterdicht. Lees hieronder meer over de Epoxy gietvloer voordelen

Epoxy gietvloer voordelen

Zeer zwaar belastbaar

Een epoxy gietvloer is een stevig en hard vloersysteem. Het oppervlak is vloeistofdicht en zeer slijtvast. Dat maakt een epoxyvloer zeer geschikt voor zware industriële toepassingen. Om die reden brengen we epoxy gietvloeren veelal aan bij bedrijven. Toch zien we dat steeds meer particulieren ook van de sterke eigenschappen van een epoxy gietvloer willen profiteren.

Chemicaliënbestendig

Epoxyvloeren zijn gemaakt voor ruimtes waar gewerkt wordt en zijn bestand tegen chemicaliën. Daarnaast kent onze epoxy gietvloer ook een hoge mechanische belastbaarheid. Dit is ideaal voor bedrijven in de chemische industrie.

Een epoxy gietvloer is leverbaar in alle kleuren

Onze epoxy gietvloeren zijn verkrijgbaar in elke RAL- en NCS-kleur. Om tot de juiste kleur te komen, vraagt u gemakkelijk kleurstalen bij ons aan. Zo kunt u de vloer volledig afstemmen op de rest van uw interieur. Mocht de kleur die u in gedachten heeft er niet tussen zitten, dan maken wij kleurstalen die op uw wensen aansluiten.

Gemakkelijk te onderhouden

Epoxy gietvloeren zijn dankzij hun naadloze karakter zeer eenvoudig te reinigen. Er zijn geen voegen waar vuil in achter kan blijven, waardoor u losliggend vuil en stof gemakkelijk opzuigt met een stofzuiger. Stofzuigen en dweilen is overigens maar een keer per week nodig om de vloer goed schoon te houden. Schoonmaaktip: gebruik geen agressieve schoonmaakmiddelen zoals chloor of ammoniak. Deze middelen beschadigen de vloer juist.

epoxy gietvloer in de keuken

Meer informatie over een epoxy gietvloer

Wilt u meer informatie over een epoxy gietvloer of de voordelen hiervan? Neem dan contact op met onze specialisten. Wij zijn dagelijks bereikbaar tussen 9:00 en 18:00 uur op telefoonnummer 020 333 12 65.