PU gietvloer prijs

Kies een gietvloer voor comfort en stijl in huis…
VRIJBLIJVENDE OFFERTE

PU gietvloer prijs

De prijs van een polyurethaan gietvloer wordt bepaald door diverse elementen. Het soort vloer, de grootte van de ruimte en eventuele aanvullende wensen, zoals vloerverwarming en extra geluiddemping hebben invloed op de PU gietvloer prijs. Ook de staat van de huidige ondergrond is van invloed op de gietvloer prijs. Alle tijd en arbeid die worden besteed aan voorbereidende werkzaamheden worden meegenomen in de offerte.

Elementen die van invloed zijn op de PU gietvloer prijs zijn:

Persoonlijke voorkeuren

Wilt u graag een persoonlijke tekst of bedrijfslogo integreren in uw vloer? Of heeft u snel last van koude voeten en wilt u vloerverwarming in de gietvloer laten plaatsen? Geef dit aan op het offerteformulier en wij nemen dit mee in de prijsberekening.

Voorbehandeling huidige vloer

Vertoont uw huidige vloer veel oneffenheden en moet er nog veel gebeuren voordat de nieuwe PU gietvloer gegoten kan worden of is de huidige ondergrond al helemaal egaal? Wanneer uw vloer nog voorbehandeld dient te worden, gaan wij allereerst beginnen met het egaliseren van de vloer. Omdat dit extra tijd kost, nemen we dit mee in de uiteindelijke prijs van de PU gietvloer.

Het aantal vierkante meters

De grootte van het oppervlak is één van de belangrijkste factoren voor de prijs van een polyurethaan gietvloer. U kunt gemakkelijk besparen op de PU gietvloer prijs door een groter oppervlak te laten voorzien van een gietvloer. Naarmate het aantal vierkante meters toeneemt, daalt de gietvloer prijs per m2. Zo kan het zijn dat u een lagere prijs per vierkante meter betaalt voor een bedrijfshal van 1.000 m2 dan voor een woning van 300 m2. Wij raden daarom altijd aan om een gietvloer aan te laten leggen in meerdere ruimtes in een woonhuis of bedrijfspand.

Overige factoren die bepalend zijn voor de polyurethaan gietvloer prijs zijn het soort coating, specifieke afwerkingen en eventueel voorwerk.

Informeer vrijblijvend naar een PU gietvloer prijs door contact op te nemen via 020 333 12 65 of via de contactpagina. Vul het offerteformulier in om direct een offerte aan te vragen. U ontvangt binnen 5 werkdagen een voorstel op maat.

Bespaartips PU gietvloer

Om te zorgen dat u de scherpste prijs betaalt voor een polyurethaan gietvloer geven wij u graag enkele tips om te besparen op uw nieuwe vloer.

Aantal lagen

Door te kiezen voor een lager aantal vloercoating lagen bespaart u al gauw op de PU gietvloer prijs. Bij sommige gietvloeren worden 7 lagen gebruikt, maar in veel gevallen heeft u aan 4 lagen coating ook al voldoende. Bespaar hier alleen op wanneer de vloer niet al te zwaar belast wordt. Wanneer u een PU gietvloer laat aanleggen in een bedrijf waar intensief gebruik wordt gemaakt van de vloer is goedkoop uiteindelijk duurkoop en bent u achteraf alsnog veel geld kwijt. Voor een woonhuis met een minimale vloerbelasting kunt u hier wel op besparen.

Burenkorting

Wanneer wij meerdere woningen in één keer voorzien van een gietvloer, dan daalt de gietvloer prijs per vierkante meter. Profiteer hiervan door samen met uw buren een gietvloer te bestellen. Hoe meer woningen en hoe groter het oppervlakte, des te lager is de PU gietvloer prijs.

Offerte aanvragen

Vraag direct een offerte aan en wij informeren u binnen 5 werkdagen over de gietvloer prijs. Het invullen van het offerteformulier duurt hooguit 2 minuten. Naast uw persoonlijke gegevens vragen wij u om de oppervlakte en de huidige staat van de ondervloer in te vullen. Voor vragen over het offerteformulier neemt u contact met ons op via 020 333 12 65.