De bewoners van dit appartement in Amsterdam waren op zoek naar een unieke vloer. Die hebben ze gevonden! Onze PU gietvloer Green Line hebben we er aangebracht in de kleur ‘Olive Green’. De olijfgroene vloer is vooral door zijn kleur weer eens wat anders.

Een gietvloer in olijfgroen

Er is door de bewoners van de woning gekozen voor een PU gietvloer Green Line in de solo kleur ’Olive Green’. Deze tint is rustig en warm en tegelijkertijd weer eens wat anders dan grijs. Verder is er in het interieur vooral wit gebruikt.

Een groot aanbod aan kleuren

Bij Gietvloer.net heeft u de keuze uit een groot aanbod aan kleuren. Zo vindt u altijd de kleur gietvloer die u mooi vindt. In onze showroom kunt u de verschillende kleuren bekijken en geven we u graag advies. Naast solo kleuren hebben we ook de betonlook uitvoeren, waarbij twee tinten gemixt worden waardoor de vloer op een betonnen vloer lijkt.

De vloerleggers van gietvloer.net zijn erg kundig, ze deden hun werk uiterst goed. De buren hadden gekozen voor hout, maar we vinden onze eigen vloer een stuk moderner. Zeker met de kleur Olive Green is een het erg unieke vloer!

Een gietvloer in de gehele woning

Een gietvloer kan zowel in één ruimte in een woning als in een gehele woning worden aangebracht. De prijs per vierkante meter daalt bij ons wanneer het oppervlakte toeneemt. Daarom is het erg interessant om in de gehele woning te kiezen voor een gietvloer. Daarnaast is het ook praktisch, want u hoeft geen andere vloer uit te kiezen en met een andere leverancier afspraken te maken. Een gietvloer is vochtwerend en is daardoor ook geschikt voor in de badkamer, het toilet en de keuken.

Ook een gietvloer in uw woning?

Wilt u na het zien van deze foto’s meer weten over de toepassing van een gietvloer in uw woning? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken in onze showroom. Of vraag online een offerte aan Wij reageren binnen enkele werkdagen met een op maat gemaakte offerte. Graag tot ziens bij Gietvloer.net!