Beton gietvloer prijs

Kies een gietvloer voor comfort en stijl in huis…
VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Beton gietvloer prijs

De beton gietvloer prijs is afhankelijk van verschillende zaken, waaronder het aantal lagen, de grootte van het oppervlak en eventuele extra’s voor uw gietvloer. Met aanvullende informatie over uw wensen en de ruimte stellen wij een vrijblijvende offerte voor u op.

In de offerte nemen wij de volgende factoren mee:

De staat van de ondervloer Grootte van het oppervlak
Voor het aanbrengen van een beton gietvloer dient de ondervloer volledig vlak te zijn. Is dit nog niet het geval, dan gaan wij de ondergrond eerst egaliseren. De extra arbeidsuren worden meegenomen in de prijsberekening van de beton gietvloer. De grootte van de ruimte, oftewel het aantal vierkante meters van het oppervlak, is van invloed op de beton gietvloer prijs. Hiervoor geldt dat de prijs per m2 daalt bij een groter oppervlak. Zo kan de aanleg van een beton gietvloer in een grote bedrijfshal in verhouding goedkoper zijn dan in een eengezinswoning.
Beton gietvloer personaliseren Dikte van de vloer
U kunt uw beton gietvloer volledig personaliseren door het toevoegen van verschillende opties, zoals:

  • Een afbeelding of logo in de vloer
  • Meerdere kleuren

Vooral voor bedrijven is het erg interessant om het bedrijfslogo in de vloer te verwerken. Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden.

Een beton gietvloer bestaat uit verschillende lagen. Om de kwaliteit van de vloer te garanderen, brengen wij minimaal 4 lagen aan. Het aanbrengen van extra lagen verstevigt de beton gietvloer en verhoogt de kwaliteit. Wanneer u kiest voor meerdere lagen zal de beton gietvloer prijs hoger uitvallen.
Vloerverwarming Meerdere kleuren
Een beton gietvloer is geschikt voor het integreren van vloerverwarming. Zo zult u nooit meer last hebben van koude voeten in de gure wintermaanden. Een beton gietvloer heeft een unieke look, doordat er twee kleuren met elkaar gemengd worden. Wilt u graag meerdere kleuren met elkaar combineren? Geef dit bij ons aan en wij nemen dit mee in de offerte.

Voor meer informatie over de beton gietvloer prijs neemt u contact met ons op via telefoonnummer 020 333 12 65 of stuurt u ons een e-mail via de contactpagina. Om direct een vrijblijvende offerte aan te vragen, vult u het offerteformulier in. U ontvangt binnen 5 werkdagen een voorstel op maat.

Bespaartips beton gietvloer

Wij bieden u graag een voordelige beton gietvloer aan. Met de onderstaande bespaartips kunt u de beton gietvloer prijs zo laag mogelijk houden.

Burenkorting

Door met meerdere mensen een beton gietvloer aan te vragen kunt u flink besparen op de beton gietvloer prijs. Informeer daarom eerst bij uw buren of VvE en vraag vervolgens gezamenlijk een offerte aan. De beton gietvloer prijs is voordeliger omdat:

  1. Het oppervlak groter is
  2. Wij efficiënter te werk kunnen gaan

Voorwerk

Mocht u zelf vrij handig zijn en willen besparen op de voorbereidende werkzaamheden, dan kunt u ervoor kiezen om de ondervloer zelf te egaliseren. Wij kunnen dan direct aan de slag met het aanbrengen van de beton gietvloer. Voor vragen over het egaliseren van de huidige ondergrond neemt u contact met ons op via 020 333 12 65.

Persoonlijk advies in onze showroom

Wij nodigen u graag uit in onze showroom in Amsterdam om de beton gietvloer te bekijken voordat u deze bestelt. Maak voordat u langskomt een afspraak via de contactpagina of door te bellen met 020 333 12 65. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 09:00 tot 18:00 uur.

Offerte aanvragen voor een beton gietvloer

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 5 werkdagen de beton gietvloer prijs die van toepassing is op uw situatie. Geef op het offerteformulier aan wat voor ondervloer u momenteel heeft en hoe groot de ruimte is. Voor vragen zijn wij bereikbaar per e-mail en via 020 333 12 65.