Beton Gietvloer

Kies een gietvloer voor comfort en stijl in huis…
VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Beton gietvloer
Een beton gietvloer is toepasbaar in zowel een zakelijke als een particuliere omgeving. De trendy vloer heeft een robuuste uitstraling met een natuurlijk karakter. De cementgebonden vloer wordt altijd naadloos gelegd en is zeer eenvoudig te reinigen.

Voordelen van een beton gietvloer

Een beton gietvloer is een onderhoudsvriendelijke vloer met een veelzijdig karakter. Andere voordelen van een beton gietvloer zijn:

Natuurlijk uiterlijk

  • Een beton gietvloer past thuis in elk interieur. Het maakt niet uit of uw huis een klassieke of moderne inrichting heeft; door de natuurlijke en robuuste look krijgt uw woning of bedrijfspand een zeer levendige uitstraling.

Zeer stevig

  • Een beton gietvloer is gemaakt om op te leven. Ook is de vloer slijtvast, zodat deze kan worden toegepast in woonhuizen met grote gezinnen of in winkels waar veel mensen over de vloer lopen.

Lange levensduur

  • Een beton gietvloer gaat gemakkelijk 25 à 30 jaar mee. Door de stevigheid kan de vloer tegen veel weerstand en zal de beton gietvloer niet gauw slijten. De toplaag kunt u echter al na 5 jaar vervangen: zo behoudt u een nette betonnen gietvloer.

Gebruiksvriendelijk

  • Omdat een betonnen gietvloer naadloos wordt gelegd, bent u amper tijd kwijt aan het onderhoud. Vuil kan zich namelijk niet ophopen in de naden. Wij adviseren om de vloer wekelijks te stofzuigen en te dweilen. Bekijk voor meer onderhoudstips de beton gietvloer onderhoudspagina.

Beton gietvloer prijs

De prijs van een beton gietvloer is afhankelijk van verschillende factoren. Daarom kunnen we vooraf geen vaste prijs noemen. Voor het bepalen van de beton gietvloer prijs wordt onder andere gekeken naar:

  • Het aantal vierkante meters
  • Het aantal lagen van de vloer
  • Persoonlijke wensen
  • De staat van de ondervloer
  • Voorbereidende werkzaamheden
  • De gekozen kleur(en)

Voordat de gietvloer wordt gelegd, is het belangrijk dat de ondervloer vlak is en geen oneffenheden vertoont. Wanneer dit nog niet het geval is, egaliseren onze vakmensen de ondervloer eerst. Daarnaast is de grootte van het oppervlak bepalend voor de beton gietvloer prijs. In de meeste gevallen geldt dat de prijs per m2 daalt, wanneer het oppervlak toeneemt. Het is daarom voordeliger om meerdere ruimtes te laten voorzien van een beton gietvloer.

Om de beton gietvloer prijs voor uw situatie te berekenen vraagt u een vrijblijvende offerte bij ons aan. U kunt op het offerteformulier aangeven hoe groot de ruimte is en uit welk materiaal uw huidige ondervloer bestaat. Vervolgens doen wij binnen 5 werkdagen een passend voorstel. Voor meer informatie over de kosten neemt u een kijkje op de beton gietvloer prijspagina of neemt u contact op met onze klantenservice via 020 333 12 65.

 

beton gietvloer

Beton gietvloeren leverbaar in iedere kleur

Een beton gietvloer is leverbaar in elke gewenste kleur. Zo heeft u de keuze uit alle NCS- en RAL-kleuren. Om de unieke betonlook te realiseren, wordt gebruik gemaakt van een combinatie van twee kleuren. Daarnaast is het ook mogelijk om meerdere kleuren met elkaar te combineren. Welke kleur of kleurencombinatie u ook kiest: u bent altijd verzekerd van een natuurlijke en levendige uitstraling.

Beton gietvloer aanbrengen

Wanneer u een beton gietvloer bij ons aanschaft, brengen wij deze ook voor u aan. Het is daarom niet nodig om een extern bedrijf in te schakelen. Voor het aanbrengen van een beton gietvloer gaan onze vakmensen stapsgewijs te werk. In het onderstaande stappenplan lichten wij onze werkwijze verder toe.

1.      Ondergrond voorbewerken

Voordat we de beton gietvloer aanleggen is het noodzakelijk dat uw huidige ondervloer vormvast en vlak is. Indien uw ondergrond nog niet egaal is, dan gaan wij van start met het voorbehandelen van de ondervloer. Hiervoor brengen we twee hechtingslagen aan die de vloer steviger maken en beter laten hechten.

2.      Aanbrengen beton gietvloer

Na de hechtlagen wordt de derde laag aangebracht: de beton gietvloer. De vloer dient vervolgens 24 uur te drogen. Onze specialisten brengen dagelijks beton gietvloeren aan: u bent daarom verzekerd van het beste resultaat.

3.      Polijsten en vlinderen

Het polijsten en vlinderen gebeurt twee dagen na het aanbrengen van de gietvloer. Door het polijsten komt de door u gekozen kleur – of kleuren – beter tot zijn recht.

4.      Beton gietvloer afwerken

Tot slot wordt de beton gietvloer afgewerkt met een vierde en vijfde laag. Deze lagen zijn bedoeld om de vloer te beschermen en extra slijtvast te maken.

Bezoek onze showroom

Een nieuwe gietvloer uitkiezen is geen gemakkelijke beslissing. Wij nodigen u daarom graag uit in onze showroom in Amsterdam. Hier kunt u de betonnen gietvloer én onze andere gietvloeren bezichtigen. U kunt rekenen op persoonlijk advies en wij maken graag een prijsberekening voor u. Onze showroom is uitsluitend te bezoeken op afspraak. U kunt een afspraak maken door te bellen naar 020 333 12 65. Wij zijn dagelijks bereikbaar van 09:00 tot 18:00 uur.

Vrijblijvende offerte aanvragen beton gietvloer

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan door het offerteformulier op onze website in te vullen. Op het offerteformulier vult u de gewenste uitvoerdatum in, het soort bouw, de oppervlakte in m2 en het materiaal van uw huidige ondervloer. U ontvangt binnen 5 werkdagen een voorstel op maat. Mocht u nog vragen hebben over de offerte, dan neemt u contact met ons op via 020 333 12 65 of per e-mail.