UV gietvloer voordelen

Kies een gietvloer voor comfort en stijl in huis…
VRIJBLIJVENDE OFFERTE

uv gietvloer in de woonkamer UV gietvloer voordelen

Een UV gietvloer heeft vele voordelen. Zo verkleurt een UV gietvloer niet wanneer het oppervlak wordt blootgesteld aan zonlicht en is de vloer leverbaar in elke NCS- en RAL-kleur. Daarnaast is een UV vloer zeer slijtvast waardoor intensief gebruik weinig invloed heeft op het aanzien van de vloer. Lees hier meer over de vele UV gietvloer voordelen:

Bestand tegen uv-straling

De belangrijkste eigenschap van een UV gietvloer is dat de vloer bestand is tegen ultraviolette straling. De UV gietvloer is kleurvast en verkleurt niet door zonlicht. Zo bent u verzekerd van een vloer waar u jarenlang van zult genieten.

Een UV gietvloer is volledig naadloos

Door het naadloze oppervlak oogt de UV gietvloer strak en modern, waar de vloer ook wordt gelegd. U heeft dus geen last meer van naden en kieren waar vuil in achter kan blijven. Dit maakt de UV gietvloer bijzonder onderhoudsvriendelijk. Ook ziet de ruimte waar de vloer wordt gelegd er direct een stuk ruimtelijker uit met een gietvloer.

Eenvoudig te personaliseren

Een UV gietvloer wordt volledig op maat gemaakt. U bepaalt zelf de kleur en u kunt de vloer verder afwerken met een afbeelding, logo of tekst. De vakmensen brengen dit professioneel voor u aan in de vloer. Daarnaast is het ook mogelijk om de gietvloer te combineren met vloerverwarming. Zo heeft u nooit meer last van koude voeten.

gietvloer met open trap in de woonkamer

Neem contact op met Gietvloer.net

Wilt u meer weten over de voordelen van een UV gietvloer en of de vloer geschikt is voor uw situatie? Neem dan contact op met onze vakmensen via 020 333 12 65. Wij vertellen u graag meer over de gunstige eigenschappen van een UV gietvloer.