Een gietvloer op de trap

Gietvloeren zijn geschikt voor toepassing in vrijwel iedere ruimte in huis. Door de gietvloer in het hele huis door te trekken, ontstaat eenheid. En wat is er nu mooier dan de gietvloer niet te onderbreken op de trap, maar gewoon door te laten lopen? Gietvloeren zijn namelijk ook geschikt voor trappen en bovendien profiteert u daarmee van een aantal fijne voordelen.

Geluiddempende werking

Stampende schoenen op de trap; herkent u dat? Met een gietvloer wordt deze ergernis verholpen. Een gietvloer is namelijk elastisch, waardoor geluidstrillingen niet aan aangrenzende ruimten worden doorgegeven, maar door de vloer worden geabsorbeerd. De gietvloer werkt daarmee geluiddempend en zeker op een trap is dit een hele fijne bijkomstigheid.

Gemakkelijk schoonmaken

Een ander voordeel van de gietvloer is het feit dat hij naadloos wordt gelegd. Lopen de kids of uw partner dan toch met hun schoenen aan naar boven, dan kan de trap in ieder geval gemakkelijk worden schoongemaakt. Een gietvloer is slijtvast en regelmatig stofzuigen of dweilen is voldoende om jarenlang van de vloer te kunnen genieten.

Vlakke ondervloer

Voordat een gietvloer kan worden aangelegd, is het belangrijk dat de ondervloer vlak en egaal is. Sommige ondervloeren zijn dit van zichzelf, anderen moeten eerst worden geëgaliseerd voordat de gietvloer kan worden aangelegd. Onze specialisten weten precies waar de ondervloer van uw gietvloer aan moet voldoen. Laat u daarom goed informeren over de werkwijze en de mogelijkheden voor de aanleg van uw gietvloer.

Ontdek de mogelijkheden voor uw gietvloer in onze showroom

In onze showroom vertellen we u graag meer over de aanleg van een gietvloer in uw woning en kunnen we u bovendien de vele afwerkingen en mogelijke kleuren laten zien. Door zelf de kleur van uw gietvloer te kiezen, kunt u deze volledig afstemmen op de stijl van uw interieur. Een gietvloer is verkrijgbaar in tientallen kleuren. Wilt u langskomen in onze showroom? Neem dan contact met ons op om een afspraak te plannen.