Gietvloer

Kies een gietvloer voor comfort en stijl in huis…
VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Kies een gietvloer voor comfort en stijl in huis…

gietvloer

Gietvloer

Wanneer u kiest voor een gietvloer, kiest u voor comfort en stijl. Maar ook voor eenheid in iedere ruimte van uw huis. Indien u besluit om bijvoorbeeld de gehele benedenverdieping of de eerste woonlaag te voorzien van een gietvloer, creëert u eenheid door uw huis heen. De sfeer en stijl die de gietvloer ademt kiest u zelf, van industrieel grijs tot terracotta bruin. Zo vormt een gietvloer altijd een goede basis voor uw interieur.

Uw voordeel bij een gietvloer bij Gietvloer.net:

  • Werkzaam door heel Nederland
  • Vrijblijvende offerte
  • Jarenlange ervaring
 • Projectbegeleiding op maat

vrijblijvende offerte  offerte aanvragen pijltje

 

Aanleg door professionals

De professionals van Gietvloer.net hebben jarenlange ervaring met de aanleg van gietvloeren. Wij kunnen u bijstaan van het eerste advies tot aan de aanleg van de gietvloer. Wij komen graag bij u langs om mogelijkheden te bespreken. Ook kunt u onze showroom bezoeken om de verschillende gietvloeren met eigen ogen te bekijken.

Een gietvloer in een appartement in Haarlem

In dit appartement in Haarlem ligt nu een betonlook gietvloer van Gietvloer.net De bewoners zijn erg tevreden met het resultaat. We laten het resultaat graag aan je zien.

betonlook gietvloer

Woning Diemen

Gietvloer van Gietvloer.net

betonlook gietvloer

Gietvloer van Gietvloer.net

Woning Diemen

betonlook gietvloer

Gietvloer van Gietvloer.net

Woning Diemen

betonlook gietvloer

Gietvloer van Gietvloer.net

Woning Diemen

 • Betonlook Gietvloer
 • Haarlem
 • Met rubber comfort systeem

Lees er hier meer over

Voordelen gietvloeren

Met een gietvloer kiest u niet alleen voor stijl maar ook voor gemak. Een gietvloer in uw bedrijf of huis biedt u de volgende voordelen:

 • Naadloos
 • Kleurecht
 • Hoge belastbaarheid
 • Vloeistofdicht
 • Vele kleuropties
 • Onderhoudsarm
 • Slijtvast
 • Krasvast

Assortiment gietvloeren

Gietvloer.net heeft een groot assortiment gietvloeren. Hieronder ziet u welke gietvloeren wij aanleggen.

Epoxy gietvloer

Gietvloer woonkamer

Gietvloer woonkamer

Epoxy gietvloeren zijn gietvloeren met een naadloze vloerafwerking. In het verleden werden deze vloeren met name gebruikt in een industriële omgeving vanwege de sterke en slijtvaste eigenschappen. Tegenwoordig worden deze vloeren ook in een huiselijke omgeving gebruikt. Meer informatie vindt u op deze pagina.

Polyurethaan gietvloer

Gietvloer woning

Gietvloer woning

De polyurethaan gietvloer is een vloer die bekend staat om zijn elasticiteit. Ook is de polyurethaan gietvloer in alle RAL-kleuren te verkrijgen. De kleur van de polyurethaan gietvloer is niet onderhevig aan verkleuring door UV-straling, zodat de kleurechtheid ook na meerdere jaren bij een polyurethaan gietvloer onveranderd is. Lees meer informatie op deze pagina.

UV-Gietvloer

g8a

Een UV-gietvloer is vloer bestand tegen UV-straling. De UV-bestendigheid geldt niet alleen voor de laklaag van de UV gietvloer, maar ook voor het materiaal van de UV gietvloer, zoals polyurethaan. Lees meer over de UV-gietvloer op deze pagina.

Betonlook vloer

bet

Een betonlook gietvloer is momenteel één van de populairste gietvloeren. Dat komt onder meer door de combinatie van een moderne en robuuste uitstraling met een natuurlijk karakter. Meer informatie vindt u op deze pagina.

Gietvloer als milieuvriendelijk alternatief

Wij van Gietvloer.net houden rekening met het milieu. Daarom bieden wij als enige u de mogelijkheid om een gietvloer op basis van natuurproducten te laten plaatsen. Deze milieuvriendelijke vloer is niet alleen gemaakt van grondstoffen uit de natuur, maar voelt ook nog eens zo aan. De gietvloer wordt gemaakt op basis van plantaardige biopolymeren. Toch liever een polyurethaan of epoxy gietvloer? Uiteraard leveren wij die ook.

Gietvloer: hét alternatief voor drukke gezinnen

Een gietvloer is uitermate slijtvast en hygiënisch. Hierdoor kunnen de kinderen heerlijk op de vloer spelen en een broodje eten. Een gietvloer is namelijk naadloos waardoor kruimels zich niet in de naden kunnen nestelen. Per ongeluk een drankje om laten vallen? Gemakkelijk en snel schoon te maken zonder dat er kringen achterblijven. Het naadloze vloersysteem zorgt er ook voor dat u als ouder de vloer gemakkelijk kunt schoonmaken. Wilt u meer weten over het onderhoud van de vloer? Bekijk dan deze pagina.

Gietvloer in combinatie met vloerverwarming

De gietvloeren van Gietvloer.net zijn prima te combineren met vloerverwarming, van extra warmte en comfort kunt genieten. Is vloerverwarming nodig? Onze gietvloer voelt van nature warm en comfortabel aan, zodat het zelfs voor uw blote voeten een feest is om over heen te lopen. Wilt u toch een gietvloer combineren met vloerverwarming? Dat kan bij Gietvloer.net.

Prijzen

Wilt u weten wat de prijs is voor een gietvloer in huis of bedrijf? De prijs van een gietvloer wordt bepaald aan de hand van een aantal factoren: materiaalkeuze, aantal m2 van de ruimte, ondergrond en extra’s. Lees meer informatie over de prijs op deze pagina.

Offerte aanvragen

Wilt u meer informatie over onze vloeren of wilt u een offerte voor gietvloer? Bel dan naar 020 333 12 65, voor het aanvragen van offerte kunt u terecht op deze pagina.

vrijblijvende offerte  offerte aanvragen pijltje