Gietvloer

Kies een van onze gietvloeren voor comfort en stijl in huis…
 
VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Kies een gietvloer voor comfort en stijl in huis…

Wanneer u kiest voor een van onze gietvloeren, kiest u voor comfort en stijl. Maar ook voor eenheid in iedere ruimte van uw huis. Indien u besluit om bijvoorbeeld de gehele benedenverdieping of de eerste woonlaag te voorzien van een gietvloer, creëert u eenheid door uw huis heen. De sfeer en stijl die de gietvloer ademt kiest u zelf, van industrieel grijs tot terracotta bruin. Zo vormt een gietvloer altijd een goede basis voor uw interieur.

Uw voordeel bij een gietvloer bij Gietvloer.net:

    • Werkzaam door heel Nederland
    • Vrijblijvende offerte
    • Jarenlange ervaring
    • Projectbegeleiding op maat

vrijblijvende offerte  offerte aanvragen pijltje

Ons assortiment aan gietvloeren

Gietvloer.net heeft een groot assortiment gietvloeren. Hieronder ziet u welke gietvloeren wij aanleggen.

Epoxy gietvloer

Epoxy gietvloer

Epoxy gietvloeren zijn gietvloeren met een naadloze vloerafwerking. In het verleden werden deze vloeren met name gebruikt in een industriële omgeving vanwege de sterke en slijtvaste eigenschappen. Tegenwoordig worden deze vloeren ook in een huiselijke omgeving gebruikt. Meer informatie vindt u op deze pagina.

polyurethaan gietvloer

Polyurethaan gietvloer

De polyurethaan gietvloer is een vloer die bekend staat om zijn elasticiteit. Ook is de polyurethaan gietvloer in alle RAL-kleuren te verkrijgen. De kleur van de polyurethaan gietvloer is niet onderhevig aan verkleuring door UV-straling, zodat de kleurechtheid ook na meerdere jaren bij een polyurethaan gietvloer onveranderd is. Lees meer informatie op deze pagina.

g8a

UV-Gietvloer

Een UV-gietvloer is vloer bestand tegen UV-straling. De UV-bestendigheid geldt niet alleen voor de laklaag van de UV gietvloer, maar ook voor het materiaal van de UV gietvloer, zoals polyurethaan. Lees meer over de UV-gietvloer op deze pagina.

bet

Betonlook gietvloer

Een betonlook gietvloer is momenteel één van de populairste gietvloeren. Dat komt onder meer door de combinatie van een moderne en robuuste uitstraling met een natuurlijk karakter. Meer informatie vindt u op deze pagina.

Offerte aanvragen

Wilt u meer informatie over de prijs van een gietvloer. Vraag dan hier direct een offerte aan. Wij reageren binnen enkele werkdagen met een op maat gemaakte offerte.

vrijblijvende offerte  offerte aanvragen pijltje

Bezoek onze gietvloer showroom

Wij heten u van harte welkom in onze showroom in Amsterdam. Hier kunt u de verschillende gietvloeren bekijken en bespreken we met u de verschillende mogelijkheden. Wij werken alleen op afspraak, zodat we zeker weten dat we voldoende tijd voor u hebben. Maak direct een afspraak.

Lees hier onze laatste blogs

Een gietvloer in een split level woning

Ook op een vaste trap en in split level woningen staat een gietvloer prachtig. Door de horizontale oppervlakken eenzelfde kleur te geven, creëert u eenheid op meerdere verdiepingen. Deze interieurtrend van kleine trappen stijgt in populariteit en – zoals altijd – past...

Gietvloer woonkamer

Een gietvloer in de woonkamer is tegenwoordig een van de populairste keuzes onder nieuwbouwbewoners. Dit komt doordat een gietvloer uit unieke eigenschappen bestaat, die andere vloersoorten niet kunnen evenaren. Maar hoe kiest u de juiste kleur, het type gietvloer en...

Wat kost een gietvloer?

De prijs van een gietvloer is afhankelijk van verschillende factoren. Dat biedt helaas niet direct antwoord op uw vraag. Ter indicatie: bij Gietvloer.net is de voordeligste gietvloer tussen de €24 en €41 per vierkante meter. De uiteindelijke prijs bepalen we door: het...

Wat is Beton Cire?

Beton Cire is de benaming voor de afwerktechniek die we vanuit het Frans kennen als gewreven beton. Dit betekent dat we de betonstuc glad wrijven om zo een uniek patroon te realiseren. Beton Cire is heel populair in bijvoorbeeld badkamers en andere sanitaire ruimtes....