Gietvloer

Kies een van onze gietvloeren voor comfort en stijl in huis…

 

VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Kies een gietvloer voor comfort en stijl in huis…

Wanneer u kiest voor een van onze gietvloeren, kiest u voor comfort en stijl. Maar ook voor eenheid in iedere ruimte van uw huis. Indien u besluit om bijvoorbeeld de gehele benedenverdieping of de eerste woonlaag te voorzien van een gietvloer, creëert u eenheid door uw huis heen. De sfeer en stijl die de gietvloer ademt kiest u zelf, van industrieel grijs tot terracotta bruin. Zo vormt een gietvloer altijd een goede basis voor uw interieur.

Uw voordeel bij een gietvloer bij Gietvloer.net:

  • Werkzaam door heel Nederland
  • Vrijblijvende offerte
  • Jarenlange ervaring
  • Projectbegeleiding op maat

vrijblijvende offerte  offerte aanvragen pijltje

Aanleg door professionals

De professionals van Gietvloer.net hebben jarenlange ervaring met de aanleg van gietvloeren. Wij kunnen u bijstaan van het eerste advies tot aan de aanleg van de gietvloer. Wij komen graag bij u langs om mogelijkheden te bespreken. Ook kunt u onze showroom bezoeken om de verschillende gietvloeren met eigen ogen te bekijken.

De voordelen van gietvloeren

Met een gietvloer kiest u niet alleen voor stijl maar ook voor gemak. Een gietvloer in uw bedrijf of huis biedt u de volgende voordelen:

 • Naadloos
 • Kleurecht
 • Hoge belastbaarheid
 • Vloeistofdicht
 • Vele kleuropties
 • Onderhoudsarm
 • Slijtvast
 • Krasvast

Ons assortiment aan gietvloeren

Gietvloer.net heeft een groot assortiment gietvloeren. Hieronder ziet u welke gietvloeren wij aanleggen.

Epoxy gietvloer

Epoxy gietvloer

Epoxy gietvloeren zijn gietvloeren met een naadloze vloerafwerking. In het verleden werden deze vloeren met name gebruikt in een industriële omgeving vanwege de sterke en slijtvaste eigenschappen. Tegenwoordig worden deze vloeren ook in een huiselijke omgeving gebruikt. Meer informatie vindt u op deze pagina.

polyurethaan gietvloer

Polyurethaan gietvloer

De polyurethaan gietvloer is een vloer die bekend staat om zijn elasticiteit. Ook is de polyurethaan gietvloer in alle RAL-kleuren te verkrijgen. De kleur van de polyurethaan gietvloer is niet onderhevig aan verkleuring door UV-straling, zodat de kleurechtheid ook na meerdere jaren bij een polyurethaan gietvloer onveranderd is. Lees meer informatie op deze pagina.

g8a

UV-Gietvloer

Een UV-gietvloer is vloer bestand tegen UV-straling. De UV-bestendigheid geldt niet alleen voor de laklaag van de UV gietvloer, maar ook voor het materiaal van de UV gietvloer, zoals polyurethaan. Lees meer over de UV-gietvloer op deze pagina.

bet

Betonlook gietvloer

Een betonlook gietvloer is momenteel één van de populairste gietvloeren. Dat komt onder meer door de combinatie van een moderne en robuuste uitstraling met een natuurlijk karakter. Meer informatie vindt u op deze pagina.

De verschillende stappen van het aanbrengen van een gietvloer

Een gietvloer bestaat uit verschillende lagen. Wij beiden verschillende soorten gietvloeren, maar in het algemeen worden de volgende stappen doorlopen als er een gietvloer wordt aangebracht.

Stap 1: De ondergrond voorbereiden

Het is erg belangrijk dat de ondergrond aan bepaalde eisen voldoet voordat de gietvloer wordt aangebracht. Als de ondergrond niet in optimale staat verkeert zal dat te zien zijn in het eindresultaat. Wij gaan na of de ondergrond vlak, droog, naadloos, stofvrij en vetvrij is. Is dit niet het geval dan zullen we de ondergrond voorbehandelen. Zo repareren of schuren we de vloer. Soms is het ook nodig om de vloer machinaal op te ruwen.

Stap 2: De primerlaag

De eerste laag van de gietvloer is erg belangrijk, want de primerlaag zorgt ervoor dat de vloer sterk is en goed hecht aan de ondergrond. Er zijn verschillende soorten primers, wij kiezen de primer die het beste bij de ondergrond past. De primer moet volledig indrogen.

Stap 3: De screed

De screed is een Engels woord voor de schraplaag. Als de primer droog is brengen wij deze laag aan, die ervoor zorgt dat de gietvloer taai en elastisch zal zijn. De screed heeft ongeveer 18 uur nodig om te drogen.

Stap 4: De gietvloer

Tijdens stap vier wordt de laag aangebracht die het meest effect heeft op het uiterlijk van de vloer. De gietvloer laag. Ook deze laag wordt volledig met de hand aangebracht. Als u kiest voor een betonlook effect dan is dit het moment waar u bij aanwezig kan zijn. Ook de gietvloer laag moet volledig indrogen.

Stap 5: De aflaklaag

Als laatste wordt er een aflaklaag aangebracht die de vloer een mooie zijdezachte afwerking geeft en de vloer beschermd.

Gietvloer als milieuvriendelijk alternatief

Wij van Gietvloer.net houden rekening met het milieu. Daarom bieden wij als enige u de mogelijkheid om een gietvloer op basis van natuurproducten te laten plaatsen. Deze milieuvriendelijke vloer is niet alleen gemaakt van grondstoffen uit de natuur, maar voelt ook nog eens zo aan. De gietvloer wordt gemaakt op basis van plantaardige biopolymeren. Toch liever een polyurethaan of epoxy gietvloer? Uiteraard leveren wij die ook.

Gietvloer in combinatie met vloerverwarming

De gietvloeren van Gietvloer.net zijn prima te combineren met vloerverwarming, van extra warmte en comfort kunt genieten. Is vloerverwarming nodig? Onze gietvloer voelt van nature warm en comfortabel aan, zodat het zelfs voor uw blote voeten een feest is om over heen te lopen. Wilt u toch een gietvloer combineren met vloerverwarming? Dat kan bij Gietvloer.net.

Een gietvloer is hét alternatief voor drukke gezinnen

Een gietvloer is uitermate slijtvast en hygiënisch. Hierdoor kunnen de kinderen heerlijk op de vloer spelen en een broodje eten. Een gietvloer is namelijk naadloos waardoor kruimels zich niet in de naden kunnen nestelen. Per ongeluk een drankje om laten vallen? Gemakkelijk en snel schoon te maken zonder dat er kringen achterblijven. Het naadloze vloersysteem zorgt er ook voor dat u als ouder de vloer gemakkelijk kunt schoonmaken. Wilt u meer weten over het onderhoud van de vloer?

Lees meer  offerte aanvragen pijltje

De prijs van gietvloeren

Wilt u weten wat de prijs is voor een gietvloer in huis of bedrijf? De prijs van een gietvloer wordt bepaald aan de hand van een aantal factoren: materiaalkeuze, aantal m2 van de ruimte, ondergrond en extra’s.

In onderstaande tabel vindt u enkele voorbeeldprijzen, exclusief btw. De gietvloer prijs is berekend op een vloer van 151 tot 200 m2. Omdat het aanbrengen van een gietvloer maatwerk is, kunnen wij geen exacte prijs benoemen. Alle gecommuniceerde gietvloerprijzen zijn daarom ook indicatief.

Soort gietvloerDikteGietvloer vanaf prijsGeschikt voor woonhuizenGeschikt voor bedrijven
PU gietvloer2-3 mm€52,- per m²XX
Epoxy gietvloer2-3 mm€42,- per m² X
Woonbeton5-6 mm€62,- per m²X 
Epoxy vloercoating‌0,1-0,5 mm€24,- per m²XX
UV gietvloer‌‌2-3 mm€52,- per m²XX
Beton gietvloer‌3-6 mm€62,- per m²XX

Wilt u weten wat de gietvloer prijs per m2 in uw situatie is? Laat dan een vrijblijvende berekening maken door onze vakmensen.

Offerte aanvragen

Wilt u meer informatie over de prijs van een gietvloer. Vraag dan hier direct een offerte aan. Wij reageren binnen enkele werkdagen met een op maat gemaakte offerte.

vrijblijvende offerte  offerte aanvragen pijltje

Bezoek onze gietvloer showroom

Wij heten u van harte welkom in onze showroom in Amsterdam. Hier kunt u de verschillende gietvloeren bekijken en bespreken we met u de verschillende mogelijkheden. Wij werken alleen op afspraak, zodat we zeker weten dat we voldoende tijd voor u hebben. Maak direct een afspraak.

Lees hier onze laatste blogs

Warme woonkamers

De foto’s in dit blog hebben één ding gemeen: het zijn allemaal warme woonkamers. Wist u dat u met een gietvloer een kamer zo warm of koel kunt laten lijken als u wilt? Dit heeft alles te maken met de kleur van de vloer, de lichtinval in de kamer en de verlichting....

PU Gietvloer Greenline Solo Breeze in Heemstede

In een prachtig landgoed van een gezin uit Heemstede hebben we in de hele woning een nieuwe gietvloer gelegd. De klant koos voor de PU Gietvloer Greenline in de kleur Solo Breeze. Voor deze klus mochten we een nieuwe vloer van maar liefst 200 m2 leggen! Het landgoed...

ECO Pure Grey Design Betonvloer met granito black in nieuwbouwwoning

In Amsterdam hebben we in een ruime nieuwbouwwoning een prachtige Design Betonvloer gelegd. Het doel was om de vloer in de woning een unieke look te geven. Dit doel is behaald door een basiskleur, de ECO Perfect Grey, te combineren met granito black. De vloer komt...

Design Betonvloer Pure Elephant grey in Hoofddorp

In een nieuwbouwwoning in Hoofddorp hebben we maar liefst 3 etages mogen voorzien van een Design Betonvloer Pure in de kleur Elephant grey. De totale oppervlakte van de nieuwe vloer bedraagt 240 m2 en het resultaat mag er wezen! De betonvloer geeft het huis een...