PU gietvloer voordelen

Kies een gietvloer voor comfort en stijl in huis…
VRIJBLIJVENDE OFFERTE

PU gietvloer voordelen

Een PU gietvloer is een naadloos vloersysteem met vele gunstige eigenschappen. Polyurethaan is een type kunststof met elastische kenmerken. Hierdoor voelt de PU gietvloer heerlijk comfortabel aan. Daarnaast is een polyurethaan gietvloer geluiddempend, vloeistofdicht en scheurvrij. Onze PU gietvloer kent nog meer voordelen. Wij lichten hieronder enkele PU gietvloer voordelen uit:

PU gietvloer voordelen

Een PU gietvloer is onderhoudsvriendelijk

Doordat een polyurethaan gietvloer naadloos wordt aangebracht, is de vloer zeer gemakkelijk te reinigen en te onderhouden. Bij andere soorten vloeren, zoals parket of laminaat, krijgt stof en vuil de kans om zich tussen de naden en kieren te nestelen. Bij een PU gietvloer blijft het stof op het oppervlak liggen en kan het gemakkelijk worden gereinigd. Daarnaast hoeft u de vloer maar een keer per week te dweilen en stofzuigen om de gietvloer in goede staat te houden.

Elastisch en comfortabel

De PU gietvloer is gemaakt van polyurethaan, waardoor het oppervlak elastisch en comfortabel is. De vloer voelt daarom altijd heerlijk zacht aan, ook wanneer u deze betreedt met blote voeten. Voor meer comfort is het mogelijk om vloerverwarming in de vloer te laten aanbrengen. De vakmensen van Gietvloer.net vertellen u hier graag meer over. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Een polyurethaan gietvloer is volledig te personaliseren

Laat de PU gietvloer aansluiten bij de rest van uw interieur en kies de gewenste kleur. Onze gietvloeren zijn leverbaar in alle NCS- en RAL-kleuren. Mocht u tussen deze kleuren geen geschikte kleur vinden, dan maken wij de kleur speciaal voor u. Daarnaast is het mogelijk om de vloer af te werken met een afbeelding, logo of tekst. Zo ontstaat een unieke vloer die volledig naar uw wensen is afgewerkt.

pu gietvloer met tafel en stoelen

Een PU gietvloer is voor elke toepassing geschikt

Polyurethaan gietvloeren zijn zeer veelzijdig en kunnen in elke situatie worden aangebracht. Zowel in woonhuizen als in zakelijke ruimtes. Onze vakmensen leggen regelmatig gietvloeren aan in kantoren en showrooms bij bedrijven en in woonkamers en slaapkamers in woningen. Omdat het oppervlak waterdicht is, kan de vloer zelfs worden aangebracht in de keuken.

Meer voordelen

Voor meer informatie over de voordelen van een PU gietvloer neemt u contact met ons op via 020 333 12 65. Wij zijn op doordeweekse dagen bereikbaar tussen 09:00 en 18:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur.