Een gietvloer is momenteel erg populair, maar net zo populair zijn zwarte stalen deuren. Je ziet ze veel voorbij komen op interieurblogs. Beide zijn erg stijlvol en passen bij diverse interieurstijlen. Denk aan een modern interieur, een minimalistisch interieur of een industrieel interieur. Een gietvloer is strak en past daarom goed bij de modern vormgegeven stalen deuren. Wil je graag een stalen deur combineren met een gietvloer? Doe dan in deze blog inspiratie op voor deze mooie combinatie.

gietvloer en een stalen deur

Olijfgroen

Deze stalen deur is een bijzondere draaideur. De glazen deur en de gietvloer die ook doorloopt in de hal verlengen de ruimte en maken het één geheel. In dit interieur is wat kleur toegevoegd door de muur olijfgroen te verven. Dit staat goed bij de strakke witte gietvloer en de zwarte ijzeren deuren. Verder is er voor vrolijke decoratie gekozen waar de kleur groen in terugkomt. Alles samen is een mooi en speels geheel.

Een mooie stalen constructie

Deze prachtige stalen constructie is een echte eye-catcher. Je zult hiermee echt indruk maken! Er wordt een duidelijk onderscheid gemaakt tussen beide ruimtes door de twee verschillende vloeren. Een gietvloer kan er mooi naast een houten vloer worden aangebracht. Soms is er wel sprake van dikteverschil tussen de twee vloeren. Het is daarom goed om bij aanvraag van de gietvloer aan te geven dat u deze naast een andere vloer wilt leggen.

Een stoere schuifdeur

Dit is een erg stoere schuifdeur die goed past bij de betonlook gietvloer. Beide zijn geweldig in een industrieel interieur. Deze woning is echter wat meer een mix van stijlen. De meubels in de slaapkamer zijn juist klassiek, terwijl de stoel ook industrieel is.

Zwart & wit

In deze minimalistisch ingerichte keuken is voor een contrast tussen zwart en wit gekozen. De zwarte stalen deuren vallen op in vergelijking met de witte muur en de witte gietvloer. Het zwarte staal komt ook terug in de stoelpoten van de barkrukken.

Bohemien keuken

Zoals je ziet past een gietvloer en een stalen deur bij veel verschillende interieurstijlen, zo ook bij een bohemien stijl. De vloer, de deur en het keukenblok zijn strak en modern, maar de rest van de decoratie zorgt echt voor een bohemien sfeer.

Bron afbeelding 1: Pinterest 

Bron afbeelding 2: Pinterest 

Bron afbeelding 3: Pinterest 

Bron afbeelding 4: Pinterest

Bron afbeelding 5: Pinterest