Wat is een beton gietvloer?

Kies een gietvloer voor comfort en stijl in huis…
VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Wat is een beton gietvloer? Een beton gietvloer is een naadloze, cementgebonden gietvloer met een robuust uiterlijk. De natuurlijke, rauwe look maakt een betonnen gietvloer een unieke vloerafwerking die een aanwinst is in elk woonhuis of bedrijfspand. Door de cementgebonden afwerking is een beton gietvloer bestand tegen krassen en slijtage.

Wat is een beton gietvloer?

Een beton gietvloer is een veelzijdige vloer. Door de unieke uitstraling en sterke eigenschappen kan de vloer worden toegepast in elke situatie, zoals in een woonhuis, bedrijfspand, werkplaats, showroom of winkel. Een betonnen gietvloer is gemaakt voor een hoge vloerbelasting en is daarom geschikt voor particulieren én bedrijven.

Wat is een beton gietvloer?

Eigenschappen van een beton gietvloer

  • Naadloos karakter

Een beton gietvloer is een naadloze vloer. Hierdoor heeft u geen last van voegen waar vuil in achter kan blijven. Daarnaast heeft de naadloze vloer ook een stijlvol uiterlijk.

  • Stof- en vuilvrij

Mede door het ontbreken van voegen is een beton gietvloer zeer gebruiksvriendelijk en makkelijk te onderhouden.

  • Kindvriendelijk

Een beton gietvloer voelt warm en zacht aan. Hierdoor kunnen uw kinderen gemakkelijk op de vloer spelen zonder het koud te krijgen. Ook is de vloer gemakkelijk schoon te maken wanneer uw kinderen hebben geknoeid met eten of drinken.

  • Beschikbaar in alle RAL-kleuren

U vindt altijd de juiste kleur, omdat een beton gietvloer leverbaar is in alle RAL-, Sikkens- en NCS-kleuren. Ook is het mogelijk om diverse effecten aan te brengen in de beton gietvloer, zodat u geniet van een unieke vloer.

  • Uv-bestendig

Een beton gietvloer is 100% uv-bestendig. Niet alleen de toplaag, maar ook de beton gietvloer zelf is bestand tegen uv-straling. Hiermee profiteert u van een kleurvaste vloer waar u jarenlang plezier van zult beleven.

Door het onderhoudsvriendelijke karakter is een beton gietvloer de perfecte vloer voor gezinnen én bedrijven. Daarnaast is een beton gietvloer kras- en slijtvrij, waardoor de vloer bestand is tegen intensief gebruik.

Uitstraling beton gietvloer

Een beton gietvloer heeft een zeer levendige uitstraling, waardoor de vloer overeenkomt met een echte betonvloer. De natuurlijke, rauwe uitstraling maakt de beton gietvloer modern en een aanwinst in elk trendy huishouden.

Meer over gietvloeren

Beton gietvloer Epoxy gietvloer PU gietvloer UV gietvloer
Lees hier meer over beton gietvloeren Lees hier meer over epoxy gietvloeren Lees hier meer over PU gietvloeren Lees hier meer over UV gietvloeren

Meer informatie over beton gietvloeren

Wilt u meer weten over een beton gietvloer? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer 020 333 12 65 of stuur een e-mail via de contactpagina.

CONTACT