Veelgestelde vragen beton gietvloer

VRIJBLIJVENDE OFFERTE

We krijgen veel vragen over de beton gietvloer. We helpen u graag door de veelgestelde vragen beton gietvloer, inlusief de antwoorden voor u op een rij te zetten. Neem contact op als uw vraag er niet bij staat. Wij staan u graag te woord.

Veelgestelde vragen beton gietvloer

Wat is een beton gietvloer?

Een beton gietvloer is een naadloze, cementgebonden vloer. De vloer heeft een natuurlijke en robuuste uitstraling en lijkt in veel opzichten op een echte betonvloer.

Wat zijn de voordelen van een beton gietvloer?

Een groot voordeel is het comfort. Hoewel beton vaak wordt geassocieerd met hard, voelt een gietvloer van beton zachter en warm aan, waardoor de vloer ook zeer geschikt is voor woningen en gezinnen met kinderen. De betonlook geeft een strakke uitstraling aan uw woning of kantoorpand. Daarnaast is de vloer stevig, uv-bestendig en zeer onderhoudsvriendelijk.

Welke kleur heeft een beton gietvloer?

Alle beton gietvloeren worden op maat gemaakt. Hierdoor kunt u zelf de kleur kiezen. De beton gietvloeren worden niet alleen in de grijze betonkleur geleverd, maar in alle RAL-, Sikkens- en NCS-kleuren. In de meeste gevallen worden twee kleuren met elkaar gecombineerd om een unieke betonlook te creëren.

Hoelang duurt het om een beton gietvloer te plaatsen?

Het plaatsen van een beton gietvloer bestaat uit verschillende stappen. We bewerken de ondergrond voor, brengen diverse lagen aan, polijsten, vlinderen en werken de vloer tot slot af. Houd voor het plaatsen van een beton gietvloer rekening met een werkweek.

Is een combinatie van een beton gietvloer en vloerverwarming mogelijk?

Ja, het is mogelijk om de beton gietvloer te combineren met vloerverwarming.

Hoe onderhoud je een beton gietvloer?

Er is weinig onderhoud nodig aan een beton gietvloer. Wekelijks stofzuigen en dweilen met koud water is al voldoende om de vloer schoon te houden. Verder is het raadzaam om na vijf tot tien jaar een nieuwe toplaag aan te laten brengen.

Wat kost een beton gietvloer?

Er is geen vaste prijs voor een beton gietvloer. De kosten zijn afhankelijk van de grootte en vorm van de ruimte, de kleuren en de ondervloer. Ook extra opties zoals vloerverwarming of een specifieke afwerking hebben invloed op de prijs.

Hoelang gaat een beton gietvloer mee?

Een beton gietvloer is een zeer duurzame en slijtvaste vloer die bij goed onderhoud zo’n 25 tot 30 jaar meegaat.

Neem contact op

Voor meer informatie over de beton gietvloer neemt u contact op via 020 333 1265 of vult u het contactformulier in.