UV Gietvloer

Kies een gietvloer voor comfort en stijl in huis…
VRIJBLIJVENDE OFFERTE

UV Gietvloer

Een UV gietvloer is een kleurvaste en onderhoudsvriendelijke gietvloer. Zonlicht heeft geen invloed op de kleur van de gietvloer en daarom treedt er geen verkleuring op. De uv-bestendigheid geldt niet alleen voor de laklaag, maar voor de gehele UV gietvloer.

Voordelen van deze gietvloer

Wanneer u een UV gietvloer aanschaft, bent u verzekerd van een gietvloer die niet verkleurt door ultraviolette straling. Hiermee behoudt uw vloer altijd dezelfde mooie uitstraling. Daarnaast kent de gietvloer nog vele andere voordelen:

  • Onderhoudsvriendelijk

Een UV gietvloer is gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. Wekelijks stofzuigen en dweilen is voldoende om de vloer netjes te houden. Lees hier meer over het onderhouden van een UV gietvloer.

  • Taai-elastische eigenschappen

De UV gietvloer voelt zacht en warm aan: ideaal voor spelende kinderen en een genot om over te lopen. Daarnaast ontstaan er niet snel krassen door de elastische en soepele eigenschappen van de vloer.

  • Slijtvast

Door de slijtvaste eigenschappen van de UV gietvloer is dit een vloer die geschikt is voor een hoge vloerbelasting. De vloer wordt daarom voornamelijk toegepast bij bedrijven, winkels, werkplaatsen en grote gezinnen die intensief gebruikmaken van de vloer.

  • Naadloos

Een UV gietvloer wordt naadloos gelegd. Door het ontbreken van voegen heeft de gietvloer niet alleen een prachtig, naadloos uiterlijk, ook krijgen stof en ander vuil geen kans om zich te hechten.

Een UV gietvloer is beschikbaar in alle RAL- en NCS-kleuren. De UV gietvloer is bovendien water- en vloeistofdicht.

UV Gietvloer

UV gietvloer prijs

De UV gietvloer prijs verschilt per situatie: daarom hebben we aanvullende informatie nodig voor het maken van een prijsopgave. In de onderstaande tabel lichten wij de factoren die invloed hebben op de uiteindelijke UV gietvloer prijs verder toe.

Aantal m2 UV gietvloer Extra opties UV gietvloer Huidige ondervloer
De grootte van het oppervlak is van invloed op de UV gietvloer prijs. Hoe groter de ruimte, des te lager de prijs. Het is lastiger om een woonhuis met veel hoeken en kleine kamers te voorzien van een gietvloer dan een grote hal zonder veel obstakels. Daarom daalt de prijs per vierkante meter bij één groot oppervlak. Heeft u in de winter gauw last van koude voeten? Een UV gietvloer voelt van zichzelf al heerlijk warm en zacht aan, maar door het integreren van vloerverwarming bent u verzekerd van heerlijk warme voeten. Ook kunt er voor kiezen om een logo of tekst in de vloer te verwerken. Het is belangrijk dat de ondergrond in goede staat verkeert voordat onze vakmensen de UV gietvloer aanbrengen. Dat wil zeggen dat de vloer egaal is en geen oneffenheden vertoont. Wanneer de vloer nog niet vlak is, kost dit extra arbeidsuren.

Voor meer informatie over de UV gietvloer prijs bekijkt u onze prijspagina of neemt u contact met ons op via 020 333 12 65. Vul het offerteformulier in om direct een offerte aan te vragen. U ontvangt binnen 5 werkdagen een vrijblijvende prijsopgave.

 

Toepassing UV gietvloeren

UV gietvloeren zijn geschikt voor zowel bedrijven als particulieren. Door het slijtvaste karakter, de hoge belastbaarheid en uv-bestendigheid is een UV gietvloer een zeer veelzijdig vloersysteem. De vloer kan onder andere worden toegepast in uw woonkamer, keuken, hal en slaapkamer. In de zakelijke sector worden UV gietvloeren veelal gekozen voor een werkplaats, garage of showroom.

UV gietvloer kleuren

Een UV gietvloer heeft een warme sfeer door de blijvende kleurechtheid. U heeft de keuze uit een bijzonder groot kleurenpalet met daarin alle RAL- en NCS-kleuren. Zo vindt u altijd een geschikte kleur die de basis legt voor uw interieur óf een kleur om uw interieur mee te complementeren.

Over UV gietvloeren

Een UV gietvloer is een vloerafwerking die bestand is tegen uv-straling. Hiermee heeft u de garantie dat de kleurechtheid van de UV gietvloer blijft bestaan. De UV gietvloer is gemaakt van alifatisch polyurethaan en behoort tot de PU gietvloeren.

Veel materialen zijn onderhevig aan verkleuring door zonlicht. Door te kiezen voor een UV gietvloer blijft de kleur van uw gietvloer behouden. Bij een UV gietvloer is niet alleen de laklaag uv-bestendig, maar ook het materiaal van de gietvloer zelf. Goedkopere vloeren hebben vaak een uv-bestendige laklaag, terwijl de gietvloer zelf wel vatbaar is voor kleurverandering.

Lees meer over de eigenschappen van een UV gietvloer.

Persoonlijk advies in onze showroom

Wij nodigen u graag uit in onze showroom in Amsterdam voor het bekijken van een UV gietvloer en persoonlijk advies. Hier kunt u op uw gemak de UV gietvloer en andere gietvloeren bezichtigen en voelen. Maak direct een afspraak om langs te komen in onze showroom via het telefoonnummer 020 333 12 65 of stuur een e-mail via de contactpagina.

Offerte aanvragen UV gietvloer

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor een UV gietvloer en ontvang binnen 5 dagen ons voorstel. Geef op het offerteformulier aan wat voor soort ondervloer u momenteel heeft en uit hoeveel vierkante meters het oppervlak bestaat. Voor vragen over het offerteformulier of het bestellen van een UV gietvloer neemt u contact met ons op via 020 333 12 65. Wij zijn dagelijks bereikbaar van 09:00 tot 18:00 uur.

vrijblijvende offerte  offerte aanvragen pijltje020 – 333 1265 offerte aanvragen pijltje