Gedurende een volledige renovatie was het in deze woning ook tijd voor nieuwe vloeren. Wij hebben er zowel een betonvloer als een gietvloer geplaatst. De Design betonvloer ligt in de woonkamer, in de eetkamer en in de hal. In totaal op 80 vierkante meter. De PU Gietvloer Green Line ligt in het souterrain, waar de slaapkamers zich bevinden. In totaal op 70 vierkante meter. In de rest van de woning is er gekozen voor een houten vloer. De bewoners vinden het mooi om verschillende vloeren te combineren.

Een grijze betonvloer

De grijze betonvloer is een robuuste vloer met een natuurlijke uitstraling. Onze Design betonvloer is het perfecte alternatief voor een traditionele betonnen vloer, wat zeker niet geschikt is voor in woningen. Een Design betonvloer is dat wel, want de vloer is in tegenstelling tot een traditionele betonnen vloer comfortabel, sterk en volledig naadloos. Er is door de bewoners gekozen voor een betonvloer in de kleur ‘Perfect Grey’, een prachtige grijstint.

Een grijze gietvloer

De PU Gietvloer Green Line hebben we aangebracht in de populaire tint ‘ IJzer’. Dit is een koele en lichte grijstint. Bij een PU gietvloer heeft u zowel de keuze uit een betonlook effect en een solo effect. Deze gietvloer heeft het solo effect. De gietvloer is 100% egaal van kleur. Dit zorgt voor rust in de ruimte en bij een lichte kleur maakt het de ruimte ook optisch groter. Een perfecte keuze voor in de slaapvertrekken!

Het zijn beide stoere vloeren. We zijn er erg blij mee! De betonvloer heeft een mooie werking en de volledig egale gietvloer is erg comfortabel.

De perfecte vloer voor een groot gezin

In de woning woont een gezin met vier kinderen. Voor gezinnen met (jonge) kinderen zijn zowel een betonvloer als een gietvloer zeer geschikte vloeren. Beide vloeren zijn erg hygiënisch, omdat ze volledig naadloos zijn. Ook zijn ze makkelijk schoon te maken en hebben ze nauwelijks onderhoud nodig. Daarnaast zijn zowel een gietvloer als een betonvloer comfortabel.

Een vloer van Gietvloer.net

Wilt u na het zien van deze foto’s meer weten over de toepassing van een gietvloer of een betonvloer in uw woning? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom. Of vraag eerst online een offerte aan. Wij reageren binnen enkele werkdagen met een op maat gemaakte offerte. Graag tot ziens bij Gietvloer.net!