Gietvloer voor Kop Blok woningen van Gietvloer.net

Kop Blok woningen in de wijk IJburg in Amsterdam staan voor luxe, comfort en stijl met nieuwbouw die gerealiseerd wordt met een ruw design en natuurlijke materialen. Deze sfeer kan worden voortgezet in de nieuwbouwwoning als de keuze valt op een gietvloer van Gietvloer.net. Bijvoorbeeld door voor woonbeton te kiezen. Deze vloer heeft een robuuste en stoere look en sluit dan ook perfect aan op de stijl van de nieuwbouwwoningen. Aan comfort ontbreekt het zeker niet met gietvloeren die de warmte uit de omgeving overnemen en de basis bieden voor een licht elastische tred. Er kan voor het hoogste niveau van comfort gekozen worden, want een gietvloer of woonbeton is uitstekend te combineren met vloerverwarming.

Gietvloer kopblok

Gietvloer voor Kop Blok woningen van Gietvloer.net

Gietvloer.net treedt voor innovatieve en reguliere nieuwbouwprojecten vaker op als leverancier in gietvloeren. Deze vloeren worden steeds populairder bij het betrekken van een nieuwbouwwoning. Dat komt omdat in een nieuw huis optimaal en modern comfort geboden wordt met een eigentijdse uitstraling. Dat zijn namelijk precies de kenmerken die van toepassing zijn op de naadloze vloeren van Gietvloer.net. Er zijn nog meer belangrijke kenmerken die ervoor zorgen dat de gietvloeren van deze leverancier zo populair zijn. Bijvoorbeeld vanwege de hoogwaardige kwaliteit, maar ook omdat de vloeren gemak bieden qua schoonmaak en in veel verschillende sferen en stijlen te realiseren zijn. Er kan bijvoorbeeld evengoed voor een gietvloer in een moderne effen kleur gekozen worden als voor een betonlook vloer met een speels effect door de aangebrachte structuur.

Kopblok amsterdam gietvloer

Tijdens het hele traject vanaf het eerste gesprek wordt er door Gietvloer.net in een professionele begeleiding voorzien. Dat is belangrijk, want een gietvloer is niet in een enkele dag te realiseren. Daar is meer tijd voor nodig en het is van belang dat iedereen weet wat de te volgen stappen in het proces zijn. De service is zeer klantgericht en alle gietvloeren worden op een professionele wijze gemaakt en door het vakkundig applicatieteam van Gietvloer.net aangebracht in de nieuwbouwwoning. Qua keuze uit type vloeren zijn er meerdere opties beschikbaar, zoals gietvloeren, woonbeton, betonlook vloeren en designbetonvloeren.

kopblok amsterdam