Een vloer vormt de basis. Of dat nu in het interieur van uw woning is of in een winkel, kantoor, school of showroom. Het spreekt dan ook voor zich dat de uitstraling van belang is net als dat er meer waarde kan worden gehecht aan comfort of aan praktisch gemak. Onze gietvloeren combineren al deze aspecten, zodat u wat dat betreft voor een ideale basis in uw huis, uw bedrijfspand of instelling kiest. Er zijn meerdere redenen waarom een gietvloer een uitstekende keuze is naast dat de basis uiteraard perfect is.

Een gietvloer een uitstekende keuze

Strak van muur tot muur

Er is geen naad te zien als u voor een gietvloer kiest. Gietvloeren worden strak gelegd van muur tot muur zonder dat er naden aan te pas te komen. De basis vormt dan ook één geheel en dat merkt u aan het ruimtelijk effect en de eenheid die gevormd wordt. Een gietvloer werkt ook als een verbindend element indien u de keuze maakt de vloer in meerdere ruimtes door te laten lopen. De verbinding is net als de vloer naadloos.

Combinatie van voordelen

Waarom een gietvloer nog meer een uitstekende keuze is, blijkt wel uit alle andere voordelen die daarmee gepaard gaan. Om u een duidelijk inzicht te geven in de voordelen van gietvloeren staan deze hieronder op een rijtje:

  • Op maat samengesteld
  • Keuze uit RAL en NCS kleuren
  • Naadloos gelegd van muur tot muur
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Hygiënisch en gemakkelijk schoon te maken
  • Water- en vloeistofdicht
  • Combinatie met vloerverwarming mogelijk
  • Originele uitstraling
  • Duurzaam en slijtvast
  • HACCP uitvoering mogelijk

Naadloos in elk interieur

Er kunnen nog veel meerdere redenen benoemd worden waarom een gietvloer een prima keuze is. Een reden is bijvoorbeeld dat gietvloeren naadloos in te passen zijn in ieder interieur. Dat houdt in dit geval in dat er sprake is van het kunnen afstemmen van de vloer op het bestaande of nieuwe interieur. U kunt daarbij iedere gewenste sfeer creëren, van strak en basic tot modern en trendy. Een gietvloer vormt in elke ruimte een warme ondergrond, want de omgevingstemperatuur wordt aangenomen. Comfortabel qua loopgebruik is de vloer bovendien ook en dat komt onder meer door de lichte elastische eigenschappen.

Breed scala aan kleuren

Gietvloeren zijn vloeren die in alle mogelijke kleuren beschikbaar zijn. U kunt zeker van de mogelijkheid gebruikmaken om bij de keuze voor een kleur advies te krijgen. Een rustige kleur met een neutraal karakter biedt bijvoorbeeld de mogelijkheid om met allerlei meubels en woonaccessoires te combineren. Zo kunt u de omgeving regelmatig veranderen en blijft de gietvloer daar naadloos bij aansluiten. Uiteraard kunt u voor een meer opvallende kleur kiezen of zelfs kleurvakken laten aanbrengen in de vloer. Wat dat betreft zijn er eindeloze mogelijkheden beschikbaar. Dat geldt overigens eveneens voor speciale opties voor de technische afwerking van de gietvloer.

Mocht u er ook van overtuigd zijn dat een gietvloer een uitstekende keuze is en wenst u meer informatie dan kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen of eenvoudig online een offerte aanvragen.