Veel mensen kennen tegels en visgraatlaminaat om hun woning of bedrijfspand een uniek tintje te geven, maar wist u dat dit ook uitstekend kan met een gietvloer? Bovendien is een gietvloer onderhoudsarm en zeer slijt- en krasvast. En kiest u voor een unieke gietvloer van Gietvloer.net, dan profiteert u altijd van een korting bij afname van meerdere ruimtes! Lees hieronder meer over hoe een gietvloer kan zorgen voor een unieke ruimte.

Nadruk op elementen in uw woning

Een gietvloer is in ontzettend veel variaties aan te brengen. Wilt u de meubels en architectuur meer accentueren? Kies dan voor een minimalistische gietvloer die de kleurtinten van uw interieur complimenteert. Liever een vloer met karakter die de ruimte tot leven brengt? Dan is een robuuste gietvloer met meerdere gevlinderde grijstinten wellicht de vloer voor u! Met een gietvloer legt u de nadruk op elementen in uw pand. En dat maakt een ruimte pas echt af.

Gietvloer voor een strakke look

Strakke gietvloeren hebben doorgaans 1 kleur en maken de ruimte optisch veel groter. Ze spelen met de lichtinval en brengen uw meubels heel goed naar voren. Dit type gietvloer is zeer geschikt voor iedereen die een minimalistische vloer wil hebben en de ruimte wil aankleden met mooie meubels en accessoires.

Gietvloer voor een robuuste look

Een gietvloer met robuuste look is bijvoorbeeld onze beton gietvloer. Door grijstinten met elkaar te vermengen en dit met de hand aan te brengen, geven we iedere vloer een zeer uniek uiterlijk. Dit type gietvloer past uitstekend bij industriële interieurs en panden waarbij zwart metaal en hout veel terugkomen.

Meer informatie

Kortom: met een gietvloer zorgt u snel voor een hele nieuwe, en vooral unieke, ruimte in uw woning of bedrijfspand. Bent u enthousiast geworden of wilt u meer informatie over onze gietvloeren? Neem contact op met onze specialisten of vraag direct een vrijblijvende prijsopgave aan.