Uniek wonen in Eco Parkhof met unieke gietvloer

Het is uniek wonen in Eco Parkhof in Almere. In het landelijk buitengebied Oosterwold in de nabijheid van een stad en met zelfvoorzienende faciliteiten. De kavels worden omringd door bos en ecologisch verantwoord wonen staat hoog in het vaandel. Rondom de kavels zijn er diverse waterpartijen en iedere kavel is verbonden met een verharde weg. Er is in dit nieuwbouwproject sprake van duurzame installaties. Zo biedt de vloerverwarming optimale warmte en comfort. Daarnaast zorgen de aluminium puien voor een perfecte isolatie op het gebied van warmte en geluid. De gevelmaterialen van de nieuwbouwwoningen zijn bovendien onderhoudsarm.

eco parkhof gietvloeren

Maatwerk wonen in Eco Parkhof

Maatwerk wonen in Eco Parkhof vormt eveneens de basis voor uniek wonen. Het is bijvoorbeeld gemakkelijk om de woning uit te breiden. Er wordt standaard voorzien in een keuken met uitgebreide apparatuur en sanitair. Naar wens kunnen de wanden en plafonds van spacwerk voorzien worden. De lichtpunten en wandcontactdozen worden aangebracht in de ruimtes en er zijn alternatieve afwerkingen beschikbaar voor de buitengevel. De eigenaren kunnen op maatwerk rekenen als het gaat om de bouw van het huis. Dat maatwerk wordt door Gietvloer.net eveneens geboden als het gaat om de realisatie van de vloer in huis. Daarbij wordt de keuze gegeven uit meerdere soorten gietvloeren. De voorkeur kan bijvoorbeeld op het gebied van gietvloeren uitgaan naar een designbetonvloer of naar een betonlook vloer. Deze vloeren zijn net als woonbeton perfect om met de al aanwezige vloerverwarming te combineren.

ecoparkhof opgeleverde woningen

Gietvloer.net is op het gebied van de realisatie van uiteenlopende soorten gietvloeren in nieuwbouwhuizen een echte specialist. Er is dan ook een ruime kennis en ervaring aanwezig om maatwerk te leveren en een uniek vloersysteem in het nieuwbouwhuis aan te brengen. Er kan bovendien op een betrouwbare service en uitstekende kwaliteit worden gerekend. Gedurende het hele traject is er sprake van begeleiding en op het moment van het aanbrengen van de gietvloer legt het professionele applicatieteam daar de hand aan.