In een prachtig landgoed van een gezin uit Heemstede hebben we in de hele woning een nieuwe gietvloer gelegd. De klant koos voor de PU Gietvloer Greenline in de kleur Solo Breeze. Voor deze klus mochten we een nieuwe vloer van maar liefst 200 m2 leggen! Het landgoed was hiervoor ook al voorzien van een gietvloer, die na 12 jaar trouwe dienst werd gerenoveerd.

Kleur van de gietvloer

Het gezin koos voor de PU Gietvloer Greenline in Solo Breeze. Deze frisse kleur geeft de woning een ruimtelijke look en maakt de hele woning lichter. Vrienden van onze klanten hebben een witte gietvloer in hun woning en dat heeft het gezin uit Heemstede geïnspireerd om ook voor een lichte vloer te kiezen. Uiteindelijk kozen ze voor een kleur die iets afwijkt van wit. De kleur Solo Breeze is iets grijzer, maar toch warm van kleur. Naast Solo Breeze zijn er tal van andere kleuren gietvloer mogelijk.

“We vonden het erg interessant om te zien hoe de gietvloer werd gelegd. De mannen zijn echte professionals met passie voor hun werk. Echt vakmanschap!”

Gietvloer met vloerverwarming

De oude gietvloer in het landgoed was voorzien van vloerverwarming, dus dit hebben we ook in de nieuwe vloer verwerkt. Gietvloeren zijn zeer geschikt voor vloerverwarming, omdat het de warmte goed verdeelt over het oppervlak. Dat betekent dat er geen warmte verloren gaat. De woning heeft nu een warme uitstraling én een warm gevoel aan de voeten.

Meer informatie over gietvloeren?

Bent u na het lezen van dit blog enthousiast geworden over onze gietvloeren en wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op voor advies of vraag een vrijblijvende offerte aan. Onze specialisten helpen u graag met het vinden van de perfecte gietvloer voor uw woning.