Op zoek naar een gietvloer die de ruimte optisch groter laat lijken, een rustig geheel creëert of die uw meubels accentueert? Bekijk dan eens onze PU gietvloer in een enkele kleur. U kiest zelf of u een lichtere of donkerdere vloer wilt. En bent u er nog niet helemaal over uit welke vloer de beste keuze is voor u, dan staan onze gietvloerspecialisten voor u klaar.

Geschikt voor iedere woning

Een PU gietvloer in één kleur past perfect in nagenoeg iedere ruimte waar design en onderhoudsgemak een grote rol spelen. Een neutrale gietvloer zorgt er bovendien voor dat uw meubels en accessoires veel meer naar voren komen. Kortom: een polyurethaan gietvloer houdt zich op de achtergrond, maar accentueert wel alle goede eigenschappen in de ruimte.

Lichtinval en vloerkleur voor een grotere ruimte

Er zijn verschillende mogelijkheden om de ruimte optisch groter te laten lijken. Heeft u veel lichtinval, dan kunt u beter kiezen voor een warmere kleurtint. Heeft u weinig lichtinval? Dan is een lichte kleur juist de betere keuze. Lichtinval geeft een grote rol bij het groter doen laten lijken van de kamer en met een vloer in de juiste kleur maakt u hier optimaal gebruik van.

Eigenschappen PU gietvloer

Een polyurethaan gietvloer is een echte musthave in iedere designwoning! De vloer is zeer onderhoudsarm, slijt- en krasvast en blijft jarenlang mooi. Ook kunnen we hem combineren met vloerverwarming. Het grote voordeel van één kleur is dat u de ruimte volledig naar uw stijl kunt aanpassen met verschillende (seizoensgebonden) accessoires.

Meer weten over de PU gietvloer in 1 kleur?

Voor meer informatie over de enkele kleuren van een PU gietvloer én voor al uw andere gietvloervragen kunt u bij onze specialisten terecht. Neem contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor een mooie prijsopgave.