Woningen Stadstuin Overtoom-Aardetuin: perfect voor gietvloeren

Het project Stadstuin Overtoom-Aardetuin maakt deel uit van het nieuwbouwproject dat uit zes gebouwen bestaat. De Aardetuin is een gebouw dat uit zeventien huurwoningen in de vrije sector bestaat. Het gebouw beschikt over een lift en een inpandige parkeergarage en er is sprake van een groene binnentuin. De huurwoningen bevinden zich buiten de ring A10 West en verschillende voorzieningen zijn op wandelafstand gelegen. Het Vondelpark is op tien minuten fietsafstand gelegen. De huurappartementen worden in oktober 2017 opgeleverd en de nieuwe bewoners kunnen het interieur van de woning geheel naar eigen wens inrichten. DIt project is perfect voor gietvloeren.

perfect voor gietvloeren

Nieuwbouwwoningen zijn perfect voor gietvloeren

De inrichting van de huurwoning begint uiteraard met de keuze voor een vloer. Die vormt namelijk de basis van het nieuwe interieur. De keuze voor een gietvloer in nieuwbouwwoningen is populair. Gietvloer.net is de ideale leverancier van gietvloeren voor het project Stadstuin Overtoom-Aardetuin. Dat is niet voor niets. Deze leverancier beschikt namelijk over een grote expertise als het gaat om het aanbrengen van moderne gietvloeren in nieuwbouwhuizen.

Een naadloze vloer past met het strakke karakter perfect in een nieuw huis of nieuw appartement. Gietvloer.net heeft bovendien een breed assortiment beschikbaar met onder meer woonbeton, designbetonvloeren en betonlook vloeren. Voor elk type vloerafwerking geldt dat er met de eigen voorkeur qua kleur rekening gehouden kan worden. Voor de vloeren met een betonlook effect geldt dat het patroon qua structuur de levendigheid kan krijgen die men wenst. Overigens zijn de naadloze vloeren perfect met vloerverwarming te combineren. Zo wordt optimaal comfort ervaren.

Het unieke van Gietvloer.net is dat er een mogelijkheid bestaat om met meerdere buren de keuze voor een gietvloer te maken, hetgeen financieel voordeel oplevert. Deze leverancier van gietvloeren voor het project Stadstuin Overtoom-Aardetuin biedt in dat geval namelijk een burenkorting aan. Dat betekent dat alle buren die gezamenlijk de keuze maken van een aantrekkelijke korting kunnen profiteren. Dat betekent niet dat in elke nieuwe woning exact dezelfde vloer komt te liggen. De eigen individuele keuze op het gebied van het soort vloer, kleur en eventueel patroon blijft uiteraard overeind. Bij Gietvloer.net kan iedereen rekenen op projectbegeleiding op maat.