Gietvloeren: ideale keuze voor woningen in Gouden Buurten

De Gouden Buurten is een nieuwbouwproject dat in meerdere deelplannen gerealiseerd wordt. Daarbij is er steeds sprake van een deelplan met een eigen karakter. Het totale project omvat drieduizend woningen. De huizen krijgen een traditionele Hollandse architectuur en worden omgeven door singels, groen en een gracht. Zo ontstaat er een unieke identiteit met een dorps karakter dat ook zo herkenbaar is voor Berkel en Rodenrijs. Het nieuwbouwproject Gouden Buurten grenst aan het natuurgebied Groenblauwe Slinger dat waterrijk is en gelegenheid biedt om te recreëren. Het natuurlijke karakter wordt doorgetrokken naar de nieuwe wijk waar stedelijk comfort gecombineerd wordt met de charme van een dorp. Lees hier meer over gietvloeren: ideale keuze voor woningen:

Gietvloeren: ideale keuze voor woninge

De woningen in de Gouden Buurten worden uiteraard geheel naar eigen smaak van de bewoners ingericht. Door eerst een nieuwe vloer uit te kiezen, wordt er een uitstekende basis gelegd om de rest van het interieur op aan te passen. Gietvloeren zijn een ideale keuze voor de nieuwe woningen. Gietvloer.net staat bekend als de leverancier van gietvloeren voor nieuwbouwprojecten. Deze expert treedt als zodanig ook op als leverancier voor het project Gouden Buurten. Aangezien er sprake is van een breed assortiment gietvloeren kan er aan allerlei wensen tegemoet worden gekomen. Gietvloer.net levert gietvloeren, maar ook speciale soorten naadloze vloeren, zoals designbetonvloeren, woonbeton en betonlook vloeren. Er is wat dat betreft dus keuze genoeg en bovendien kan iedereen de uitvoering en kleur kiezen die gewenst is.

Gietvloeren: ideale keuze voor woningen

Gietvloeren: ideale keuze voor woningen

Gietvloeren zijn in het algemeen al populair, maar de populariteit van deze vloer in nieuwbouwwoningen is nog groter. Het strakke en moderne karakter van de gietvloer is daar uiteraard debet aan net als het grote comfort en optie om de vloer met vloerverwarming te combineren. Gietvloer.net levert gietvloeren voor het project Gouden Buurten tegen acceptabele prijzen per m2 en biedt zelfs de mogelijkheid om van een burenkorting te profiteren. Bij de keuze voor een strakke en moderne vloerafwerking wordt tijdens het hele traject projectbegeleiding geboden. De gietvloer wordt door professionals gemaakt en door het applicatieteam van Gietvloer.net perfect aangebracht.