Een gietvloer in woongebouw De Voortuinen

De verkoop van woongebouw De Voortuinen is gesloten en de bouw is gestart. Dit voormalige bedrijfspand wordt omgetoverd tot een woongebouw waarbij de natuur erg belangrijk is. Zo hebben de architecten voor een bouw gekozen waarbij de buitenmuren verruild worden voor appartementstuintjes en grote open ramen.

Bent u voor uw woning in De Voortuinen nog op zoek naar een mooie vloer die de natuur tot zijn recht laat komen? Gietvloer.net legt met veel vakkundigheid en plezier uw gietvloer. Profiteer bovendien van een mooie projectkorting!

Het nieuwe Westerpark West

Waar voorheen veelal bedrijven zich vestigde in Westerpark West, wordt nu meer aandacht besteed aan woongebouwen. Deze projecten hebben als doel om meer woongelegenheid te creëren en daar horen natuurlijk ook winkels, bakkerijen en bloemisten bij. Zo wordt Westerpark West een fijn gebied voor iedereen!

Groen en duurzaam wonen

Zoals verteld, speelt de natuur een grote rol bij de realisering van het woongebouw De Voortuinen. Ieder appartement is voorzien van grote, open ramen die de natuur van buiten opnemen in de woningen zelf. Bovendien heeft ieder appartement de beschikking over een eigen voortuintje met diverse bomen en planten. En met Westerpark in de directe omgeving van het appartementencomplex is er voldoende te doen voor wandelaars, kinderen en buitensporters.

Korting op uw gietvloer

Bent u de gelukkige eigenaar van een appartement van De Voortuinen en wilt u een vloer die niet alleen perfect past bij de open sfeer, maar ook onderhoudsarm en slijtvast is? Dan past een gietvloer goed bij uw wensen. Laat Gietvloer.net uw nieuwe vloer leggen en profiteer van een mooie korting. Kies samen met de buren voor een gietvloer en wij geven u een riante korting op de totale offerteprijs. Natuurlijk kunt u nog wel uw eigen vloer kiezen, wij kijken enkel naar het aantal vierkante meters.

Vraag direct een offerte aan om te kijken wat we voor u kunnen betekenen of neem contact met ons op voor een bezoek aan onze showroom.