De meest geschikte vloer voor vloerverwarming

De nieuwe vloer voor dit jonge gezin moest voldoen aan een aantal eisen. Zo moest de vloer een warme uitstraling hebben, maar ook warm aanvoelen. En de vloer moest strak en onderhoudsvriendelijk zijn. Een gietvloer is daarom de perfecte vloer en beschikt over warmtegeleidende eigenschappen. Daarnaast voelt een gietvloer al comfortabel en warm aan van zichzelf, maar met een vloerverwarming is het helemaal aangenaam.

Alternatief voor tegels

Een gietvloer is relatief dun en zorgt ervoor dat de vloerverwarming optimaal werkt en de ruimte verwarmd. Dat de vloer dun is wil niet zeggen dat de vloer niet sterk is, want dat is hij zeker. Het jonge stel keek ook naar een houtenvloer of een tegelvloer, maar hebben uiteindelijk gekozen voor een gietvloer. Dit vanwege het onderhoudsarme karakter én warmtebenutting in combinatie met een vloerverwarming. Daarnaast speelde smaak ook een rol. Met grote tegels kan een woonkamer ruimtelijker worden gemaakt, maar de beleving gaat met een gietvloer nog een stapje verder.

‘Een gietvloer zorgt voor een ruimtelijk effect en is de beste vloer in combinatie met een vloerverwarming.’

De juiste kleur

Toen dit gezin 100% zeker was dat het een gietvloer moest worden, werd de kleur en type vloer bepaald. De voorkeur ging uit naar comfortabele vloer in een neutrale en warme kleur. En de vloer moest geschikt zijn voor een vloerverwarming. Het gezin kreeg een goed gevoel bij de PU Gietvloer Greenline in de kleur Solo Basic. Deze vloer bestaat 100% uit polyurethaan en is het meest comfortabel.

Eindeloze mogelijkheden

Sommige mensen weten al precies hoe hun nieuwe vloer eruit moet komen te zien. Andere mensen hebben nog geen goed beeld en zijn benieuwd naar de mogelijkheden. We laten deze mogelijkheden graag zien. Ook wanneer u zelf al vooronderzoek heeft gedaan.

Advies in onze showroom

We denken graag met u mee. Neem daarom contact met ons op voor het maken van een afspraak. Vervolgens bespreken we tijdens een kopje koffie uw wensen en laten we u verschillende gietvloeren zien. Wilt u van tevoren meer informatie over de gietvloer kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.