Perfect Grey

In Nieuwerkerk aan den IJssel heeft Gietvloer.net een gietvloer gelegd in een nieuwbouwwoning. Op de foto’s is het verbluffende resultaat te zien. De vloer is gelegd in de kleur Perfect Grey. We vinden dan ook dat dit de perfecte kleur grijs is voor het interieur. De vloer is over de gehele begane grond aangebracht. Het brengt het geheel samen. De living bestaat uit zachte grijs- en beigetinten met zwarte accenten. De ruimte is strak ingericht, maar tegelijkertijd ook erg gezellig en uitnodigend.

Beton & velours

Er is goed nagedacht over de verschillende materiaalsoorten die met elkaar zijn gecombineerd. De keuken bestaat uit zwarte houtelementen, die we ook weer terugzien in de salontafel. De fauteuils zijn gefabriceerd van zacht velours. Het velours gaat uitstekend samen met de betonnen gietvloer. Voor deze woning werd er gekozen voor de vloer Design Beton ECO.

Onze gietvloerspecialisten hebben een tal aan nieuwbouwwoningen langs zien komen gedurende het uitoefenen van hun vak. We vinden dat deze woning in het bijzonder goed uitgepakt is.

We zijn erg tevreden met de vloer! De gietvloer is gemakkelijk schoon te houden, ziet er natuurlijk uit en heeft een super uitstraling.

Gemakkelijk te onderhouden

Naast de prachtige uitstraling zijn onze gietvloeren uitermate handig in gebruik. U heeft geen last meer van naden en voegen waar vuil achter kan blijven hangen. Stof zuigt u gemakkelijk op met uw stofzuiger. De vloer maakt u volledig schoon met een simpele draai aan uw vloerwisser.

Bekijk meer projecten

Onder de indruk van deze nieuwbouwwoning? We hebben nog een tal aan andere projecten die we u graag tonen. Door de foto’s krijgt u een goed idee van hoe de verschillende typen gietvloeren en kleuren er in een woning uitzien. Ziet u een gietvloer die volledig bij uw wensen aansluit? Vraag dan een vrijblijvende offerte bij ons op.