Een vloer waar op geleefd wordt

Een gietvloer in de woonkamer is niet alleen mooi, maar ook praktisch. De vloer gaat namelijk jarenlang mee, voelt comfortabel aan en is nagenoeg onderhoudsvriendelijk. Er mag dus prima geleefd worden op een gietvloer, zonder dat u bang hoeft te zijn dat u de vloer overbelast.

Betonlook in de woonkamer

Een betonvloer past vrijwel in elk interieur. Het maakt niet uit of uw woonkamer trendy of klassiek is ingericht. Zo ook in deze woning in Utrecht. De bewoners hebben een moderne smaak. Door te kiezen voor een Beton Gietvloer, ontstaat een tijdloos geheel. De gietvloer straalt rust uit en laat het meubilair nog beter tot z’n recht komen.

“Bij onze moderne smaak komt een gietvloer goed tot z’n recht. Onze woning is nu echt af.”

Polyurethaan boven

Op de eerste en tweede verdieping wilde de bewoners van deze nieuwbouwwoning ook een gietvloer, maar dan wel in een andere stijl. Na het vergelijken van diverse gietvloeren kozen zij voor een PU Gietvloer. Deze vloer voelt zacht aan en is tegelijkertijd nog steeds strak en eigentijds. Ideaal voor in de slaapkamer, maar ook zeker in de badkamer. Een PU gietvloer is namelijk 100% vloeistofdicht. Bovendien is de vloer geluiddempend.

Vraag een offerte aan

Meer weten over de mogelijkheden van een gietvloer in huis? Maak dan een afspraak en kom langs in onze showroom in Amsterdam. Direct een offerte aanvragen kan ook. We informeren u dan vrijblijvend over de prijs.