Fijn wonen met gietvloer in woning in Gouden Harpbuurt

Het is fijn wonen in de Gouden Harpbuurt in de Gouden Buurten in Berkel en Rodenrijs waar in totaal drieduizend woningen gebouwd worden. Het is vanaf het allereerste begin van het nieuwbouwproject de bedoeling geweest om een echte buurt te creëren. Dat betekent dat er niet zomaar nieuwbouwwoningen neergezet worden. De aandacht is gericht op de realisatie van een prachtige woonomgeving met het knusse karakter van een dorp in combinatie met groen, singels en een gracht. De Gouden Harpbuurt maakt onderdeel uit van het totale nieuwbouwplan en hier komen in totaal vierhonderd woningen. De buurt wordt eveneens voorzien van een basisschool, BSO en kinderspeelplaats. Ideaal dus voor onder meer gezinnen met jonge kinderen.

gietvloer in woningGouden harpbuurt gietvloeren gietvloer in woning

Gietvloer in woning in Gouden Harpbuurt

Voor gezinnen met jonge kinderen is de inrichting van een nieuwbouwwoning eveneens een belangrijk aspect. Comfort en gemak zijn daarbij doorgaans belangrijke eisen net als natuurlijk de stijl van het interieur. Aan al deze wensen wordt in één keer tegemoetgekomen met een gietvloer van Gietvloer.net. Een strakke, naadloze vloer die er fantastisch uitziet en comfort en gemak biedt. Een vloer waar men jarenlang plezier aan beleeft. Een vloer waar de kinderen op kunnen spelen en die eenvoudig is schoon te maken. Gietvloeren zijn hygiënisch door het naadloze vloeroppervlak en dat komt uiteraard goed uit als er jonge kinderen tot het huishouden behoren. Bovendien past de gietvloer daardoor ook prima in de keuken net als in de slaapkamers. Het hele nieuwe huis kan in principe voorzien worden van een gietvloer van Gietvloer.net. Daarbij wordt nog keuze geboden in het soort gietvloer, want er kan ook een voorkeur zijn voor een meer natuurlijk ogende vloer, zoals een designbetonvloer, woonbeton of betonlookvloer.

Gouden harpbuurt gietvloeren

Gietvloer.net treedt regelmatig op als leverancier en uitvoerder van gietvloerprojecten voor nieuwbouwwoningen. De specialist is in te schakelen door een enkele particulier, maar door gezamenlijk met andere buren gebruik te maken van het vloerenaanbod is er een interessante korting beschikbaar. Deze korting wordt de burenkorting genoemd en levert financieel voordeel op bij het laten aanbrengen van een gietvloer door Gietvloer.net. De gietvloer wordt professioneel aangebracht, waarna de nieuwbouwwoning na oplevering betrokken kan worden.

Gouden harpbuurt gietvloeren