In deze nieuwbouwwoning in Zeist hebben we twee vloeren aangebracht, zowel een betonvloer als een gietvloer. Op de begane grond ligt de Design Betonvloer ECO en op de bovenverdieping ligt de PU Gietvloer Green Line. Beide in een lichte grijstint. In totaal hebben we de vloeren op 180 vierkante meter aangebracht.

De industriële look van woonbeton

De bewoners hebben voor de benedenverdieping voor een betonvloer gekozen omdat ze woonbeton altijd al mooi vinden. Vooral de industriële en stoere uitstraling van de vloer spreekt ze aan. Ook is een betonvloer wat harder dan een gietvloer wat de bewoners aangenaam vinden voor op de benedenverdieping.

De voordelen van een gietvloer

Een gietvloer is, net als een betonvloer, een vloer met veel voordelen. Een gietvloer is volledig naadloos, voelt comfortabel aan en is goed te combineren met vloerverwarming. Daarnaast heeft u de keuze uit veel verschillende kleuren en is het mogelijk om voor een solo tint of een betonlook effect te kiezen. Een solo tint zoals in deze woning heeft een rustige en egale uitstraling.

Ruime woning met eclectisch interieur

De nieuwbouwwoning heeft mooie ruime kamers en omdat de muren wit zijn wordt het ruimtelijke effect nog meer versterkt. De inrichting is een mix van verschillende stijlen die toch mooi bij elkaar passen. Zo zijn er mooie authentieke meubels als de leren stoelen en de bijzondere houten ladekast die een goed contrast vormen met de moderne meubels als de stalen eetkamerstoelen en het strakke witte keukenblok. Wat ook meteen opvalt zijn de schitterende ijzeren deuren. Deze deuren zijn speciaal op maat gemaakt.

We zijn erg blij met beide vloeren. We krijgen veel complimenten van mensen om ons heen.

Een gietvloer of betonvloer bij u thuis?

Heeft u na het zien van deze foto’s ook interesse in een gietvloer of een betonvloer? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u in onze showroom graag meer over de verschillende naadloze vloeren die we bieden. Ook bespreken we de diverse opties met u. U kunt online een vrijblijvende offerte aan vragen, of neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan de showroom. Gietvloer.net levert gietvloer in heel Nederland.