In deze nieuwbouwwoning in Muiden hebben we niet één, maar wel twee vloeren aangebracht. De bewoners hebben gekozen voor een Design Betonvloer in de kleur ’Perfect Grey’ op de begane grond en een PU Gietvloer Green Line in de kleur ‘Steel’ op de eerste verdieping. Op de begane grond ligt er in de voorkamer een houten vloer. Wij hebben de Design Betonvloer naadloos op de houten vloer laten aansluiten.

Een betonvloer gecombineerd met hout

Het is mooi om een strakke en industriële betonvloer met een warme houten vloer te combineren. Beide vloeren hebben een totaal ander uiterlijk. Ze hebben ook elk hun eigen voor- en nadelen. Hout is minder geschikt voor in de keuken, maar een naadloze betonvloer is dat juist wel. Daarom is er in deze woning voor gekozen om in de woonkamer een houten vloer te plaatsen en in de keuken en de eetkamer de betonvloer. Wij hebben er voor gezorgd dat de betonvloer precies aansluit op de houten vloer. Omdat er geen kier tussen beide vloeren zit wordt er geen vuil opgehoopt en zo blijven beide vloeren ook sterker. Ook een gietvloer is goed te combineren met een houten vloer.

We zijn erg blij met het team van Gietvloer.net. De jongens die de vloer hebben aangebracht waren erg vriendelijk en het resultaat is schitterend!

Een sfeervol interieur

De woning is sfeervol ingericht. Er zijn veel pasteltinten gebruikt, wat mooi staat bij de grijze betonvloer. Het is een mix van moderne meubels en klassieke meubels, wat voor een gezellige sfeer zorgt. De keuken is strak en minimalistisch, maar de rieten barkrukken en de ronde lamp maken het ook hier wat speelser.

Een gietvloer of betonvloer bij u thuis?

Heeft u na het zien van deze foto’s ook interesse in een gietvloer of betonvloer? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u in onze showroom graag meer over de verschillende naadloze vloeren die we bieden. U kunt online een vrijblijvende offerte aan vragen, of neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan de showroom. Gietvloer.net levert gietvloeren in heel Nederland.