In dit bedrijfspand lag al een coating, maar deze was aan vervanging toe. De eigenaars van het bedrijf waren daarom op zoek naar een beter en duurzamer alternatief en zijn toe bij onze PU Gietvloer Green Line terecht gekomen. Wij hebben de gietvloer in totaal op 80 vierkante meter aangebracht in de tint ‘Zand’.

Een gietvloer in een bedrijfspand

Een gietvloer is zeer geschikt voor bedrijven. Er zijn verschillende soorten gietvloeren met elk hun specifieke eigenschappen. Daardoor hebben we voor elk bedrijf de perfecte vloer. Voor kantoorpanden is een PU Gietvloer Green Line geschikt. Deze gietvloer is volledig naadloos, comfortabel en makkelijk schoon te maken. Een gietvloer heeft een professionele uitstraling en maakt dan ook een goede indruk op klanten. Onze gietvloeren zijn in veel verschillende kleuren verkrijgbaar. Zo kunt u altijd een kleur vinden die bij uw bedrijf past.

Een duurzame gietvloer

Een PU Gietvloer Green Line is een duurzame vloer. Het een sterke vloer die wel tientallen jaren meegaat. Dat maakt het aanschaffen van een gietvloer een slimme investering. Ook is de PU Gietvloer Green Line duurzaam geproduceerd in de ‘groenste fabriek van Nederland’. De gietvloer is zo ontwikkeld dat er zo min mogelijk CO2 vrijkomt bij de productie van de vloer.

Wij zijn erg tevreden over de gietvloer. Fijn dat het een duurzame vloer is! Hij voldoet helemaal aan onze verwachtingen.

Een industrieel interieur

Het bedrijfspand huisvest het bedrijf Karavanserai, een bedrijf dat focust op coaching, bijeenkomsten en trainingen voor leidinggevenden. Het kantoor bevindt zich op drie hoog in de Amsterdamse wijk Houthavens. Het pand is industrieel ingericht, met een metalen keukenblok, een stoere tafel met industriële wielen en hoge deuren van glas en metaal. De naadloze gietvloer past mooi in dit plaatje. De eigenaars hebben voor de tint ‘ Zand’ gekozen omdat dit goed past bij de rest van het interieur.

Een vloer van Gietvloer.net

Wilt u na het zien van deze foto’s meer weten over een gietvloer of een betonvloer voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom. Of vraag eerst online een offerte aan. Wij reageren binnen enkele werkdagen met een op maat gemaakte offerte. Graag tot ziens bij Gietvloer.net!