Gietvloer in een appartement in Zaandam: in dit verbouwde appartement in Zaandam ligt nu een PU gietvloer Green Line in de solo kleur ‘Basic. Deze lichte kleur grijs is rustig en stijlvol en staat mooi bij de witte muren. Wij zijn net als de klanten erg tevreden over het eindresultaat.

Gietvloer in een appartement in Zaandam

Het Zaandamse appartement is verbouwd en heeft nu een hele frisse en rustige uitstraling. Met een open keuken, twee slaapkamers en een werk/tv-kamer. Het appartement bevindt zich op de zevende verdieping en heeft een prachtig uitzicht over het water!

Er is door ons in totaal 105 vierkante meter aan PU gietvloer Green Line geplaatst. De strakke gietvloer staat erg mooi in combinatie met het moderne interieur. De bewoners hebben gekozen voor moderne meubels als een grote tafel van onbewerkt hout en moderne kuipstoelen. Ook het minimalistische donkergrijze keukenblok staat er prachtig bij.

We zijn erg blij met de PU gietvloer Green Line. Het comfort en de uitstraling zijn beide top! Ook is het geweldig dat er een rubber comfort systeem kon worden aangebracht.

Extra opties bij een gietvloer

In dit appartement is er naast het aanbrengen van de PU gietvloer Green Line nog meer werkt verricht. De ondervloer hebben we eerst geëgaliseerd omdat er sprake was van hoogteverschillen. Na de egalisatie hebben we ook een rubber comfort systeem geplaatst.

Een rubber comfort systeem

Het rubber comfort systeem zorgt voor geluidsreductie. Vaak is er in appartementen voor nieuwe vloeren een geluidscertificatie nodig, om zo geluidsoverlast bij de buren tegen te gaan. Door een rubber comfort systeem aan te brengen onder de gietvloer wordt het geluid gereduceerd tot wel <15db doorslag geluid. Wij geven hier een geluidcertificatie voor af. Maar een rubber comfort systeem heeft nog meer voordelen. Zo is het scheuroverbruggend en geeft het extra comfort.

Een gietvloer bij u thuis?

Heeft u interesse in een PU gietvloer Green Line? Of wilt u graag meer weten over de diverse opties? Neem dan gerust contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom. Graag tot ziens!