In Legmeer-West te Uithoorn wordt een nieuwbouwproject gerealiseerd van maar liefst 380 nieuwe woningen. Door de kindvriendelijke groene omgeving voelt u zich gelijk thuis in de wijk. De bouw is inmiddels al van start en de allerlaatste woningen staan nog te koop. Vestigt u zich straks ook in een van de nieuwe huizen in Aangenaam Legmeer? Maak uw woning helemaal af met onze gietvloeren.

Een ruimtelijke woonwijk vol groen

De architect van Aangenaam Legmeer heeft er een sfeervolle woonwijk van gemaakt. Wist u dat de woningen die in fase 3 worden opgeleverd zijn geïnspireerd op een oudhollands Tuindorp? Naast de koopwoningen, is er een aantal woningen te huur. Het betreffen enkel tussen- en hoekwoningen. Door de brede indeling van de woningen straalt de wijk rust en ruimte uit.

Duurzaam wonen is de toekomst

Naast de fraaie opzet is Aangenaam Legmeer een duurzame wijk. De woningen voldoen aan een EPC van 0,4 en hebben tripleglas, een balansventilatie en een A+++ warmtepomp. Dit maakt de nieuwbouwwijk energiezuinig. Bovendien hebben de woningen geen gasaansluiting. Zonnepanelen? Die laat u gemakkelijk plaatsen op de ruim ingerichte daken. Aangenaam Legmeer is een wijk van de toekomst, waar u jaren met veel plezier kunt wonen.

Waarom een gietvloer perfect in het plaatje past

Een gietvloer is de perfecte vloer voor in een nieuwbouwwoning in de wijk Aangenaam Legmeer:

  • Een gietvloer is modern en strak, net als de uitstraling van uw woning;
  • Gietvloeren zijn duurzaam en gaan een leven lang mee;
  • U heeft bij ons de keuze uit verschillende vloeren en kleuren;
  • Profiteer van burenkorting;
  • We kunnen in de meeste gevallen de gietvloer nog voor de oplevering van de woning gereedmaken.

Vragen over onze gietvloeren?

Heeft u nog vragen over onze gietvloeren of bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor uw nieuwbouwwoning? U kunt vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen of langskomen in onze showroom voor persoonlijk advies. We hebben jaren ervaring met het aanbrengen van diverse gietvloeren. Hopelijk tot ziens bij Gietvloer.net!