Een stel in Haarlem koos voor hun nieuwbouwwoning voor de prachtige design betonvloer in de kleur cappuccino. Gietvloer.net mocht in totaal 110 m2 voorzien van deze prachtige gietvloer en het resultaat mag er zijn! De lichte toon zorgt ervoor dat de meubels mooi naar voren komen en maakt de gehele ruimte optisch veel groter.

Veranderende look

De cappuccinokleur van de gietvloer heeft bijzondere eigenschappen. Door de warme ondertoon in de vloer geeft hij bij donkere dagen een warme tint af. En op warme dagen geeft hij een wat koelere toon af door het contrast met de warme kleur van het zonlicht. Dankzij deze veranderende look voelt het net alsof u ieder seizoen een nieuwe vloer heeft en kunt u hem uitstekend combineren met bijvoorbeeld seizoensgebonden accessoires, zoals dekentjes, kussens en verlichting.

“Door de warme ondertoon in de cappuccinokleur straalt de vloer bij koudere dagen een fijne warme toon uit.”

Voordelen van een design betonvloer

Een design betonvloer is, net als andere gietvloeren, zeer slijtvast en onderhoudsarm. Bovendien kunt u hem combineren met vloerverwarming. Dankzij de samenstelling van cement en polyurethaan kunnen we jarenlang plezier op iedere design betonvloer garanderen. Schoonmaken is helemaal geen issue met een gietvloer. Even afnemen met een vochtige dweil en minimaal schoonmaakmiddel en klaar is Kees.

Uw gietvloerpartner

Bent u ook op zoek naar een gietvloer die uw woning een warmere of koelere tint geeft? Gietvloer.net is uw gietvloerpartner. Vraag direct een offerte aan om te kijken wat we voor u kunnen betekenen of neem contact met ons op voor een bezoek aan onze showroom om inspiratie op de doen.