In Almere mochten de gietvloerspecialisten onlangs een design betonvloer ECO in de kleur Perfect Grey leggen. De klant wilde van de voorgaande zwarte vloer af, omdat hierop stof en vuil heel goed te zien is. Het stel was dus op zoek naar een vloer waarbij dit minder het geval zou zijn. Ze bezochten onze showroom en kozen uiteindelijk voor de prachtige grijstint Perfect Grey.

De voordelen van een design betonvloer

Een design betonvloer heeft een andere samenstelling dan een reguliere gietvloer. Door cement met polyurethaan te combineren kunnen we een ontzettend sterke, stijlvaste en onderhoudsarme vloer realiseren die er ook nog eens stijlvol uitziet. Het mengsel leent zich bovendien uitstekend voor een combinatie met kleurpigmenten. Dus we kunnen altijd de kleur maken die u wilt.

Warme, industriële look

Design beton zien we de laatste jaren steeds meer in zowel woningen als bedrijfspanden terug. De verschillende grijstinten combineren fantastisch met industriële meubelen (waarbij hout en metaal gecombineerd worden) en zorgen altijd voor een stijlvolle uitstraling. Bovendien kunt u een design betonvloer combineren met vloerverwarming.

“We wilden eigenlijk een vloer zonder plinten, maar toen we deze prachtige vloer zagen, waren we verkocht. De plinten zijn niet eens vervelend!”

De juiste vloer

Bij Gietvloer.net hebben we ontzettend veel ervaring met de verschillende kleuren en soorten vloeren. We weten dus ook dat – wanneer de klant aangeeft een vloer te willen waarop vuil en stof minder goed zichtbaar zijn – we op zoek moeten naar een neutrale grijstint. Op basis van de vele kleuren in onze showroom koos de klant uiteindelijk voor de design betonvloer in de kleur Perfect Grey.

Bezoek onze showroom

Wilt u weten wat onze gietvloerspecialisten voor u kunnen betekenen? Neem contact op voor een afspraak in onze showroom. Voor een scherpe prijsopgaaf kunt u een offerte aanvragen. We komen dan snel terug bij u met een passend aanbod.