Houdt u van die betonlook, maar is echt beton u te koud en hard? Dan hebben wij wellicht de oplossing! Met een amazing betonlook PU gietvloer profiteert u van the best of both worlds. De onderhoudsarme en warme eigenschappen van polyurethaan met de echte look van beton. En als klap op de vuurpijl is onze PU gietvloer met betonlook uitstekend te combineren met vloerverwarming. We vertellen u graag meer over de voordelen.

Met de hand gelegd, dus 100% uniek

Onze gietvloerspecialisten zijn zeer bedreven in het aanbrengen van gietvloeren. Ze gebruiken speciale materialen en werken altijd met de hand. Op die manier zien ze op tijd waar nog werk zit en zo kunnen we die uitermate hoge kwaliteit garanderen waar we zo bekend om staan. Ook draagt het met de hand aanbrengen bij aan een unieke gietvloer voor iedereen.

Kenmerken van een PU gietvloer betonlook

Een polyurethaan gietvloer met betonlook is een gietvloer die we doorgaans in twee kleuren mengen. We brengen de vloer met de hand aan, waardoor een gevlinderd effect ontstaat dat lijkt op beton. In tegenstelling tot beton heeft PU een warmere uitstraling en is het goed te combineren met vloerverwarming. Bovendien is een PU gietvloer met betonlook vele malen goedkoper en onderhoudsarmer dan echt beton. Ook het applicatieproces is veel gemakkelijker, wat u terugziet in de prijs.

Profiteer van een mooie projectkorting

Kiest u ervoor om meerdere ruimtes te voorzien van een gietvloer, dan ontvangt u een flinke korting op de offerteprijs. Dit betekent dat u al een korting krijgt als u voor meerdere ruimtes in uw eigen woning of pand kiest, maar ook wanneer u de offerte samen met uw buren aanvraagt. Natuurlijk mag u hierbij nog altijd uw eigen vloer kiezen. Wij kijken enkel naar het aantal vierkante meters.

Meer informatie

Wilt u uw woning of pand een nieuwe uitstraling geven met een PU gietvloer betonlook? Onze gietvloerspecialisten vertellen u graag meer over het proces en onze dienstverlening. Neem contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.