Industriële interieurs zijn momenteel razend populair. De combinatie van staal met beton en hout in een kleurenpalet van grijstinten en zwart met een beetje groen is niet onbekend op inspiratiewebsites als Pinterest. En de vloer die in zo’n industrieel interieur niet mag ontbreken? De betonvloer natuurlijk. Bij Gietvloer.net vindt u de meest geschikte oplossing: een vloer met het wooncomfort van een gietvloer, maar de industriële uitstraling van een authentieke betonvloer.

Woonbeton: het beste van twee werelden

Want hoewel de authentieke betonvloer misschien perfect past in het industriële plaatje, scoort deze vloer niet erg hoog wat betreft wooncomfort. Beton is niet alleen koud en hard, maar is bovendien erg gevoelig voor vlekken. En in een woning wordt geleefd en dus geknoeid. Gelukkig biedt woonbeton de oplossing.

Gemakkelijk schoonmaken en onderhouden

Er bestaan verschillende soorten gietvloeren, waarvan woonbeton er één is. Met woonbeton profiteert u dan ook van de onderhoudsvriendelijke kenmerken die u wellicht van gietvloeren kent. Allereerst wordt woonbeton naadloos gelegd, waardoor er geen naden of kieren aanwezig zijn waar vuil zich in op kan hopen. Met een stofzuiger en een vochtige dweil maakt u de vloer dan ook gemakkelijk stofvrij.

Aangename gevoelstemperatuur

Daarnaast voelt woonbeton, in tegenstelling tot een authentieke betonvloer, zacht en warm aan. Woonbeton beschikt namelijk over elastische eigenschappen, die ervoor zorgen dat de vloer comfortabel aanvoelt. Op blote voeten lopen is dan ook een waar genot; de vloer voelt flexibel en heeft bovendien altijd een aangename gevoelstemperatuur.

Woonbeton in diverse kleuren

Tot zover de praktische eigenschappen van woonbeton, want het oog wil natuurlijk ook wat. Woonbeton is dan ook verkrijgbaar in tientallen kleuren, waardoor u uw vloer volledig kunt afstemmen op uw persoonlijke interieurwensen. Kies een kleur die bij de rest van uw interieur past en creëer een harmonieus geheel. Laat woonbeton aanleggen in uw woonkamer of keuken, of kies voor woonbeton als vloerafwerking in uw gehele woning. Door overal voor dezelfde vloer te kiezen, creëert u namelijk rust en vormen alle afzonderlijke ruimten in huis één geheel.

Ontdek de mogelijkheden van woonbeton in onze showroom

Wilt u meer weten over woonbeton of wilt u de verschillende mogelijkheden met woonbeton graag met eigen ogen bekijken? Neem dan contact met ons op om een afspraak te plannen in onze showroom. Daar vertellen we u met plezier alles wat u moet weten over woonbeton.