Wildenborgh woningen: bij uitstek geschikt voor gietvloer

Het project Wildenborgh in Moerwijk Oost nabij de Erasmusweg in Den Haag biedt een variatie aan betaalbare eengezinswoningen die ruim van opzet zijn. Elke woning heeft drie verdiepingen en beschikt over vier slaapkamers. De nieuwbouwhuizen zijn bovendien allemaal voorzien van een tuin en van een privéparkeerplaats. De eengezinswoningen staan aan de Wildenborghstraat in Den Haag en maken deel uit van het project Wonen in Wildenborgh. Het bijzondere aan het project dat is de nieuwbouwwoningen in Den Haag zijn gebouwd, maar dat toch de rust en de ruimte ervaren worden. Een ideale combinatie voor jonge gezinnen met kinderen die van rust, ruimte en van de voorzieningen van Den Haag willen profiteren. Geschikt voor gietvloer.

Wildenborgh-gietvloer-den-haag geschikt voor gietvloer

Woningen geschikt voor gietvloer

Gezinnen met kinderen kiezen bij de inrichting van het de nieuwe woning vaak voor een combinatie van gemak en comfort. Daarbij dient de stijl van het interieur uiteraard aan de eigen smaak tegemoet te komen. Gietvloer.net is wat dat betreft de ideale specialist om aan de gecombineerde wens van gezinnen met kinderen tegemoet te komen met betrekking tot de vloerkeuze. Gietvloeren van Gietvloer.net vormen een stabiele basis in huis in een stijl naar wens en met het gemak en comfort dat verwacht wordt. Jonge kinderen kunnen heerlijk op de comfortabele vloer spelen. De gietvloer is snel schoon te maken als er wat geknoeid is en heeft het voordeel met het naadloze karakter hygiënisch te zijn. De gietvloer kan dan ook prima vanuit de woonkamer overvloeien in de keuken.

Wildenborgh-gietvloer-den-haag

Dat vloerverwarming voor extra comfort zorgt en bij uitstek geschikt is om aan te brengen onder een gietvloer is een groot pluspunt. Qua stijl is er veel mogelijk bij Gietvloer.net met onder meer al de keuze uit diverse gietvloeren. Het is bijvoorbeeld mogelijk om voor woonbeton te kiezen of voor de stijlvolle look van een designbetonvloer. Zo is het ook mogelijk om voor een uniek effect te kiezen met een betonlook vloer. Voor alle vloeren geldt dat optimaal gemak en comfort in een originele stijl gewaarborgd is. Gietvloer.net is een echte specialist en heeft deskundige medewerkers in dienst die tijdens het project begeleiding bieden. Bovendien is ons applicatieteam zeer professioneel en worden gietvloeren met een prefect resultaat aangebracht.

geschikt voor gietvloer