Welke gietvloer is ideaal voor wonen in Park100?

Wonen in Park100 in Alphen aan den Rijn is iedere dag weer volop genieten van een fijne woonomgeving. Het park is groen een veelzijdig met onder meer slootjes en een prachtige vijver. De woningtypen variëren van verandawoningen tot herenhuizen en van parkbungalows tot parkwoningen. Elk woningtype in Park100 verdient uiteraard ook in het eigen huis een fijne woonomgeving en hoe kan de basis daarvoor beter gelegd worden dan met een gietvloer? Het gaat er alleen nog maar om welke gietvloer is ideaal is om te wonen in een schitterend huis in Park100.

Gietvloer nieuwbouw park 100 Het gaat er alleen nog maar om welk type gietvloer het meest ideaal is om te wonen in een schitterend huis in Park100.

Welke gietvloer is ideaal?

Het is bij de keuze voor een gietvloer van belang om te weten dat er allerlei soorten beschikbaar zijn. Om tot een keuze te komen, is de persoonlijke voorkeur voor uitstraling en sfeer belangrijk. Een polyurethaan gietvloer in antraciet uitgevoerd vormt bijvoorbeeld een uitstekende basis om een modern-klassieke sfeer te creëren. Precies zoals de huizen ook in deze stijl gerealiseerd worden, maar dan in de warme kleur baksteen. Deze kleur is overigens ook beschikbaar om een gietvloer in aan te brengen net als alle andere kleuren. Een betonlook gietvloer staat weer voor een meer industriële stijl met een wat robuuste uitstraling door het vermengde effect van de kleurtinten. Wie meer van natuurlijke materialen houdt, kan ook de keuze op woonbeton of op een designbetonvloer laten vallen.

Gietvloer nieuwbouw park 100

Hoge eisen aan het woongenot

Het is logisch dat in de nieuwbouwwoningen in Park100 in Alphen aan den Rijn ook in huis hoge eisen gesteld worden als het gaat om het woongenot. De gietvloeren komen daar in elk geval aan tegemoet, want met een dergelijke basis in huis is optimaal woongenot verzekerd. De warmte die ervaren wordt bij het lopen over deze vloer is aangenaam net als dat het zacht aanvoelt om erover te lopen. Of dat nu met schoenen, op sokken of zelfs op blote voeten is. Wie voor een combinatie met vloerverwarming kiest, heeft daarin aan een gietvloer een uitstekende partner. De gietvloeren van Gietvloer.net zijn namelijk echt ideaal om te realiseren in combinatie met vloerverwarming.

Gietvloer nieuwbouw park 100 Welke gietvloer is ideaal