Nieuwbouwwoningen Het Watermerk uitermate geschikt voor gietvloeren

Gietvloeren van Gietvloer.net zijn perfect voor nieuwbouwwoningen en zo ook voor het nieuwbouwproject Het Watermerk. Het project bestaat uit 52 woningen die gebouwd zijn aan de Bert Haanstrakade en Polygoongracht op Haveneiland IJburg. In het verkoopproces zijn zowel bootwoningen als terraswoningen opgenomen. De huizen variëren qua hoogte en breedte en beschikken over prachtige en grote ramen die de basis vormen voor een fantastisch uitzicht. Elk huis heeft een eigen terras en optioneel werd de keuze geboden om een drijvend terras aan te laten leggen. Hier wonen, in een nieuwbouwhuis van project Het Watermerk, is puur genieten.

Het Watermerk - nieuwbouw gietvloer

Het genieten in eigen huis krijgt niet alleen vorm door de woning zelf en de omgeving, maar vooral ook door het interieur. Het is belangrijk dat het gevoel van thuiskomen wordt ervaren en dat er volop kan worden genoten. Dat is mogelijk met een gietvloer van Gietvloer.net die geknipt is voor dergelijke projecten als Het Watermerk. Het voordeel van gietvloeren is bovendien dat deze vrijwel door de hele woning aangelegd kan worden. Het spreekt voor zich dat er door het naadloze effect van de vloer een unieke eenheid ontstaat als de gietvloer in het hele huis doorloopt. Ten aanzien van het type gietvloer zijn er bij Gietvloer.net altijd meerdere opties beschikbaar. Net als dat er bij de indeling van de woningen opties zijn om uit te kiezen, geldt dat eveneens bij de keuze voor een naadloze vloer. Designbetonvloeren maken net als woonbeton en betonlook vloeren eveneens deel uit van de gevarieerde vloerencollectie van Gietvloer.net.

Het Watermerk - nieuwbouw gietvloer

Het comfort dat het huis en de omgeving biedt, wordt eveneens geboden door de gietvloer die als perfecte basis in het interieur aangebracht kan worden. Gietvloer.net treedt regelmatig in Amsterdam op als leverancier in gietvloeren voor nieuwbouwprojecten. Daarbij wordt trajectbegeleiding geboden vanaf het eerste contact tot en met de afronding. Bovendien is er een burenkorting die exclusief door Gietvloer.net wordt aangeboden. Meerdere buren die zich verenigingen en de keuze maken voor een unieke gietvloer profiteren van een burenkorting.

Het Watermerk - nieuwbouw gietvloer