Uniek wonen in Oosterwold met gietvloer van Gietvloer.net

Oosterwold biedt in het groene gebied tussen Almere en Zeewolde de mogelijkheid om heerlijk te wonen. De inrichting van het gebied is overgelaten aan de initiatiefnemers die elk naar eigen inzicht de functies en kavelgroottes bepalen. Er is hierdoor sprake van een uniek nieuwbouwproject in Nederland. Naast dat de eigen kavel gekozen kan worden, hebben de bewoners ook inspraak over wegen, groen, paden, openbare ruimte en water. Samenwerking is het uitgangspunt bij deze vorm van doe-het-zelf-gebiedsontwikkeling. Uiteraard kan de vormgeving van de woning en de inrichting van het interieur naar eigen smaak plaatsvinden.

Oosterwold nieuwbouw project met gietvloer

Wonen in het nieuwbouwproject Oosterwold sluit voor wat betreft de gedachte aan de vrije keuze perfect aan bij de gietvloeren van Gietvloer.net. Er wordt bijvoorbeeld een vrije keuze geboden ten aanzien van het soort gietvloer. Daar zijn er namelijk meerdere van in het assortiment beschikbaar. Het maakt qua uitstraling en beleving een verschil of er een keuze wordt gemaakt voor woonbeton, betonlook vloer of voor een designbetonvloer. Dat maakt dat de vloeren altijd perfect aansluiten bij de gewenste uitstraling het interieur. Daar komt nog bij dat het comfortniveau ongeacht het soort gietvloer enorm hoog is. Het gemak van de schoonmaak en het hygiënische karakter kunnen daarbij worden opgeteld. Dat geldt overigens eveneens voor de optie om de gietvloer te combineren met vloerverwarming. Deze combinatie wordt zelfs door Gietvloer.net uitgevoerd vanuit eigen beheer. Verder is er een volledig vrije keuze voor wat betreft de kleur en unieke afwerking. In dat kader sluiten de gietvloeren dus perfect aan bij de wijze waarop het nieuwbouwproject Oosterwold wordt ingericht.

Nieuwbouw project met gietvloer

Gietvloer.net heeft in vele nieuwbouwprojecten al verantwoordelijk mogen zijn voor het aanbrengen van gietvloeren in nieuwbouwhuizen. Door de uitgebreide ervaring en kennis met nieuwbouw is er al enige tijd geleden voor gekozen om buren bij nieuwbouwprojecten een burenkorting te geven. Dat wil zeggen dat buren die gezamenlijk voor een eigen unieke gietvloer kiezen van een aantrekkelijke korting profiteren. Verder geldt boven alles dat Gietvloer.net voor het aanbrengen van gietvloeren in de huizen in Oosterwold altijd servicegerichte projectbegeleiding biedt vanaf het begin tot het eind.

Loodswoning met gietvloer