Fijn wonen in De Roze Hallen met stijlvolle gietvloer

Het wooncomplex De Roze Hallen bestaat uit nieuwbouwappartementen die in de vorm van een zelfbouwproject zijn ontstaan. Het unieke van het nieuwbouwproject is dat de appartementen speciaal bestemd zijn voor LHBT-ers in de leeftijd vanaf 55 jaar. Het wooncomplex heeft een schitterende locatie aan de Bilderdijkkade. Hier is het prachtig wonen in een riant appartement aan de gracht. Het complex vormt een onderdeel van het Hallengbied dat over een diversiteit aan voorzieningen beschikt met vele cafeetjes, restaurants, bibliotheek, bioscoop en foodmarket. De woonomgeving is ideaal en in huis is het met een fantastisch interieur helemaal perfect te maken. Een stijlvolle gietvloer staat schitterend in deze woningen.

stijlvolle gietvloer

Het is fijn wonen in De Roze hallen en zeker als de keuze voor een vloer op een gietvloer van Gietvloer.net valt. Een gietvloer combineert prima met allerlei interieurstijlen biedt naast een fantastisch fijn comfort eveneens praktisch gemak. Stofjes en vuiltjes zijn in een handomdraai verdwenen als de stofwisser of stofzuiger worden gebruikt. Met blote voeten over de gietvloer lopen, is net zo fijn als met sokken, pantoffels of schoenen. Gietvloeren van Gietvloer.net hebben namelijk de functionaliteit de warmte uit de omgeving over te nemen. Dat is al een voorwaarde voor fijn comfort net als dat het verende karakter daaraan bijdraagt. Niet in de laatste plaats is de uitstraling uiteraard van belang. De uitstraling is standaard stijlvol en het is altijd mogelijk er een persoonlijk tintje aan toe te voegen.

gietvloer roze hallen

Gietvloeren bestaan namelijk uit verschillende soorten materialen net als dat de kleurkeuze grandioos groot te noemen is. Wie liever woonbeton wil dan een kunststof gietvloer heeft daar de mogelijkheid voor bij Gietvloer.net. Wij hebben als de specialist in gietvloeren voor nieuwbouwhuizen namelijk een divers assortiment beschikbaar. Ook voor de appartementen en woningen in De Roze Hallen is Gietvloer.net de ideale leverancier in gietvloeren. Waarom? Deze specialist denkt altijd mee, levert de beste kwaliteit en biedt de beste service, maar zorgt ook voor de nodige begeleiding tijdens het hele traject. Bij de aanschaf en inrichting van een nieuwbouwwoning komt er al genoeg bij kijken. Gietvloer.net is zich daar als geen ander van bewust.

Gietvloer roze hallen amsterdam