betonlook vloer van kunststof: een gietvloer is een vloer die gemaakt van een speciaal soort kunststof. Het is een vloer die steeds meer ‘upcoming’ wordt. Dit komt doordat het een zeer design bewuste keuze is als vloer. Door de stijlvolle uitstraling kiezen steeds meer mensen voor deze optie. Het is dan ook een comfortabele vloer die past bij het huidige interieur van veel kamers. Ook het feit dat er veel keuzes zijn voor bijvoorbeeld de kleur maakt het de geschikte vloer voor u. Het is overal te verkrijgen, ook in Amsterdam.

betonlook vloer van kunststof

Waarom ziet U vaak een gietvloer bij gezinnen?

Zoals eerder al gezegd is een gietvloer erg comfortabel en u kunt ook kiezen voor een milieubewuste variant. Een ander belangrijk voordeel is de hygiëne. Doordat er geen naden in de vloer zitten, kan het vuil dat aanwezig is zich nergens verstoppen. Hierdoor is het vuil makkelijk op te merken en dus ook makkelijk schoon te maken. De gietvloer wordt dan ook vaak gebruikt bij gezinnen die kinderen hebben, aangezien ook drinken dat is omgevallen makkelijk op te ruimen is.

Een betonlook vloer van kunststof voor de particulier en bedrijven

De gietvloer zou echter ook zeker niet misstaan bij bijvoorbeeld een bedrijf. Maak de werkvloer mooier met een stijlvolle gietvloer. Ook de draagkracht van een gietvloer is namelijk zeer hoog, waardoor het in principe ook bij industriële bedrijven gebruikt zou kunnen worden. De gietvloer ontvangt nauwelijks kritiek van de vele mensen die er een bezitten. Er zitten dan ook vrijwel geen nadelen aan het hebben van een gietvloer.