Uitstekende klantbeoordelingen

Bij Gietvloer.net zijn we altijd blij met klantbeoordelingen, zo ook de beoordeling van deze klant. Want wat bleek: wij waren niet de eerste die een prijsvoorstel mochten doen, maar zeker wel degene met de beste prijs-kwaliteitverhouding. De klant vertelde direct een goed gevoel te hebben bij onze service en na een rondje door onze showroom viel de keuze op de PU gietvloer in de kleur solo steel.

De voordelen van een gietvloer

De solo steel is een lichte een frisse kleur die meer op de achtergrond treedt. Hierdoor krijgt u genoeg mogelijkheden om de ruimte aan te kleden met verschillende meubelen en accessoires. Deze kleur complimenteert werkelijk elke stijl en ieder interieur. En de andere voordelen van een gietvloer, zoals de waterdichte, kras- en slijtvaste én onderhoudsarme eigenschappen, maken de PU gietvloer de ultieme vloer voor iedere ruimte.

Van advies tot plaatsing

Projecten als deze zijn voor ons een van de leukste dingen om te doen. We geven graag advies over verschillende soorten gietvloeren en als we dan ook de uitvoering nog mogen verzorgen, zijn wij gelukkig. Door dit totaalplaatje aan diensten aan te bieden, hebben onze klanten verder geen partij nodig en verloopt de samenwerking uitermate soepel.

Meer informatie? Bel ons!

Wilt u nou ook genieten van een nieuwe, frisse look in uw woning door uw huidige vloer te vervangen door een gietvloer? Wij adviseren u graag over welk type en welke kleur het beste past bij uw woning. Hierbij houden we natuurlijk rekening met aspecten als lichtinval, interieur en persoonlijke wensen. Mogen wij uw nieuwe vloer verzorgen? Vraag een vrijblijvende offerte aan voor een scherp aanbod of neem contact met ons op voor meer informatie.