Gietvloer.net als leverancier van gietvloeren voor project ´t Twiske Zuid

Het nieuwbouw project ´t Twiske Zuid in Amsterdam telt bij oplevering in totaal 157 nieuwe woningen. Er wordt voornamelijk laagbouw gerealiseerd, zodat daarmee sprake is van een uitstekende afstemming op de omliggende bebouwing. Er worden zowel koopwoningen als huurwoningen gebouwd. Voor wat betreft de koopwoningen geldt dat er verschillende soorten typen zijn, zoals tussenwoningen en vrijstaande huizen. Het parkeren van de auto kan op de eigen oprit. Voor wat betreft de architectuurstijl is er sprake van aansluiting op de landelijke omgeving. De gevels van de nieuwbouwwoningen zijn afwisselend van vorm en kleur, zodat er sprake is van een speelse uitstraling.

Gietvloer 't Twiske Zuid

Het interieur van de nieuwbouwhuizen van het project ´t Twiske Zuid kan uiteraard geheel naar eigen smaak van de nieuwe bewoners worden ingericht. Ook hiervoor geldt dat er qua kleur en vorm verschillende mogelijkheden zijn. Dat is in ieder geval zo bij de leverancier van gietvloeren voor dit nieuwproject. Dat is de specialist Gietvloer.net die al vele huizen en appartementen van nieuwbouwprojecten van een strakke en moderne gietvloer heeft voorzien. Op het gebied van strakke en moderne gietvloeren is er veel mogelijk ten aanzien van de kleur en uitstraling. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om voor woonbeton te kiezen of voor een betonlook vloer. Deze naadloze vloeren hebben een prachtig levendig patroon dat naar eigen keuze samengesteld kan worden. Of wat te denken van een designbetonvloer. Een dergelijke vloerafwerking is helemaal perfect om als basis in het interieur van een nieuwe woning te dienen.

 project ´t Twiske Zuid

Een gietvloer is modern, comfortabel en warm. De uitstraling is strak en er wordt bovendien door het naadloos aanbrengen van de vloer een ruimtelijk effect gerealiseerd. Gietvloer.net biedt bovendien een interessante korting aan voor buren die met elkaar besluiten om bij deze leverancier een gietvloer aan te schaffen. Het betreft hier een burenkorting die speciaal voor nieuwbouwprojecten wordt toegepast. Bij Gietvloer.net kan er gerekend worden op een uitmuntende service. Projectbegeleiding gedurende het hele traject is gegarandeerd.

 project ´t Twiske Zuid